Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 55 (8584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri exclusiv pentru doamne și domnișoare, la Iulius Mall Suceava

Joi, 7 Martie 2024 (12:28:57)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate doamnele și domnișoarele merită să fie răsfățate de Ziua Internațională a Femeii, astfel că Iulius Mall Suceava le-a pregătit acestora mai multe daruri. Cele care ajung la Centrul Info, în perioada 8 – 17 martie 2024, vor primi cadou din partea Iulius Mall un carnet cu reduceri dedicat în totalitate femeilor.

„Vei găsi oferte personalizate la magazine de cosmetice şi îngrijire, îmbrăcăminte, parfumerii şi la cafenele, precum: Xpert Beauty, Nala, O'juvi, Promenade, Cupio,Mondo Kosmetik, The Makeup Shop,  Expertoptic, my Geisha, Mysu, Nissa, Hervis și Kenvelo. Fiecare locație are promoții pentru ca tu să îți poți oferi un cadou pe plac. Mai mult, când primești carnetul de reduceri, poți să te înscrii la tombolă, unde poți câștiga un Beauty Bag cu produse de la Xpert Beauty”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Dacă vă doriți ca de 8 Martie să vă răsfățați, puteți alege locaţiaXpert Beauty, „unde te poți bucura de conceptul Xpert Beauty Salon, testând produsele profesionale sau primind soluții pentru diagnosticarea, tratamentul, îngrijirea părului și scalpului, dar și recomandări de produse pentru rutina de întreținere de acasă. Tot la Xpert Beauty, te așteaptă și  Worry free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv şi facil este shopping-ul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă, de o selecție excelentă de produse profesionale şi unde beneficiezi de suportul acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale”, spun reprezentanții Iulius Mall Suceava, care au completat că Xpert Beauty este partenerul principal al campaniei de primăvară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri exclusiv pentru doamne și domnișoare, la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reduceri exclusiv pentru doamne și domnișoare, la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei