Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 55 (8584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6156 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Campanie de sterilizare gratuită pentru 300 de câini, organizată la Ipotești

Joi, 7 Martie 2024 (15:09:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociația Prodog Suceava, în colaborare cu Primăria Ipotești și cu sprijinul financiar al asociațiilor Trapo  –Stop –Sinning  și Freunde der Tiere e.V din Germania, care finanțează această inițiativă, organizează în perioada 19-31 martie a.c. o campanie de sterilizare pentru 300 de câini cu și fără stăpân. Activitatea se va desfășura într-o clinică mobilă care va fi amplasată în curtea sălii de sport a comunei Ipotești.

Adina Gafencu, voluntar în cadrul Asociației Prodog, a declarat joi că până la această dată sunt înscriși pentru sterilizare 91 de câini și există de asemenea o listă suplimentară cu 21 de pisici, în eventualitatea că nu se va ajunge la numărul de 300 de câini programați. Ea a precizat că sterilizarea este gratuită, dar trebuie achitat costul cip-ului obligatoriu, de 30 de lei, la medicul veterinar de circumscripție din Ipotești.

Medicul care va steriliza patrupedele este dr. vet. Cornel Stoenescu, de la Asociația Nomad Vet București, împreună cu echipa sa. În prima zi, pe 19 martie, sunt programați 15 câini, iar în zilele următoare, câte 20 de câini/ zi, inclusiv sâmbătă.

Sunt acceptate animale din toate localitățile județului. În ziua programării, proprietarul sau persoana care îl aduce de pe stradă trebuie să se prezinte la sala de sport din Ipotești, la ora indicată. Transportul și îngrijirea câinelui, înainte și după sterilizare, revin în sarcina proprietarului/ celui care îl are în grijă. În ziua sterilizării câinele nu trebuie hrănit. După sterilizare trebuie îngrijit  minimum două zile.

Programările se fac telefonic la numărul de telefon 0729.715.457 sau pe mesageria paginii de facebook a Asociatiei Prodog. Adina Gafencu a precizat că toți cei cărora nu li se răspunde pe loc vor fi sunați înapoi de către o persoană din cadrul asociației.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de sterilizare gratuită pentru 300 de câini, organizată la Ipotești.
 Vizualizări articol: 551 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Campanie de sterilizare gratuită pentru 300 de câini, organizată la Ipotești5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei