Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 55 (8584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Liderul AUR, George Simion, a anunțat candidatul pentru președinția CJ Suceava în persoana primarului din Bosanci, Neculai Miron

Joi, 7 Martie 2024 (16:58:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a anunțat, joi, în mod oficial, candidatul acestei formațiuni politice pentru președinția Consiliului Județean Suceava, în persoana actualului primar al comunei Bosanci, Neculai Miron. Prezent la Suceava pentru a inaugura noul sediu al Organizației Județene AUR, de pe str. Mitropoliei nr. 21, George Simion a declarat că acest partid a început desemnarea candidaților pentru alegerilor locale din data de 9 iunie. Simion a spus că primarul Neculai Miron a demonstrat că este atașat valorilor AUR. „Am apreciat corectitudinea domnului Neculai Miron”, a spus liderul AUR după ce l-a anunțat drept candidat pentru șefia județului. George Simion a precizat că în decizia de a-l desemna pe Neculai Miron drept candidat pentru președinția Consiliului Județean s-a luat în considerare atât popularitatea în rândul cetățenilor, cât și performanțele acestuia în administrație.

De precizat că Neculai Miron se află la al doilea mandat de primar al comunei Bosanci. Miron a obținut primul mandat de primar candidând din partea ALDE, iar în momentul de față este membru PNL. În ultima perioadă, primarul din Bosanci a fost prezent la mai multe acțiuni și mitinguri organizate de AUR. Neculai Miron a spus că a solicitat oficial excluderea din PNL Suceava, însă conducerea județeană a acestui partid i-a refuzat cererea.

 

·        Candidatul AUR pentru Primăria Suceava va fi anunțat luna aceasta

 

Tot joi, liderul AUR, George Simion, a spus că acest partid are stabilit deja și candidatul pentru funcția de primar al Sucevei, numele acestuia urmând să fie anunțat în cursul acestei luni. „Am convingerea că AUR va da și și președintele Consiliului Județean și primarul Sucevei”, a precizat Simion. El a arătat că nu poate să-l anunțe momentan pe candidatul pentru Primăria Suceava deoarece „mai sunt de rezolvat câteva problema administrative”. George Simion a precizat că viitorul candidat al AUR pentru Primăria Sucevei va fi în mod sigur membru al acestui partid și nu se pune problema ca AUR să susțină un candidat de la o altă formațiune.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul AUR, George Simion, a anunțat candidatul pentru președinția CJ Suceava în persoana primarului din Bosanci, Neculai Miron.
 Vizualizări articol: 1080 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Liderul AUR, George Simion, a anunțat candidatul pentru președinția CJ Suceava în persoana primarului din Bosanci, Neculai Miron1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei