Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 54 (8583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șofer băut, trimis la închisoare după ce a provocat un accident cu patru răniți

Miercuri, 6 Martie 2024 (17:01:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un șofer băut care a provocat un accident cu patru răniți și-a aflat miercuri pedeapsa finală. Dumitru Ovidiu Albotă, din Cristești, județul Botoșani, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la o pedeapsă de 2 ani și 5 luni de închisoare cu executare. Soluția este definitivă și nu mai poate fi contestată la altă instanță.

Accidentul s-a petrecut în luna mai a anului 2021, iar mașina cu care cele patru persoane veneau dinspre Botoșani spre Suceava s-a răsturnat pe DJ 208C, în zona Liteni. Din cercetările poliției rezultă că Dumitru Ovidiu Albotă, în vârstă de 42 de ani la vremea respectivă, se deplasa dinspre localitatea de domiciliu cu un autoturism Dacia și, intrat pe DJ 208C, Liteni-Vulturești-Hârtop, la 200 de metri de la pătrunderea pe raza județului Suceava, a intrat cu viteză într-o curbă ușoară la stânga, pierzând controlul asupra mașinii. Autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat repetat, pe o distanță de aproximativ 60 metri, pe terenurile agricole din dreapta drumului.

Șoferul și trei pasageri au fost preluați de echipaje medicale de urgență și transportați la Unitatea de Primiri Urgențe Botoșani. Oamenii sunt din Cristești - Botoșani și veneau la muncă în județul Suceava.

Deși era la primă oră a dimineții, bărbatul de la volan era în stare avansată de ebrietate. Conducătorul auto a putut fi testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,26 mg/litru alcool în aerul expirat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer băut, trimis la închisoare după ce a provocat un accident cu patru răniți.
 Vizualizări articol: 451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șofer băut, trimis la închisoare după ce a provocat un accident cu patru răniți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei