Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 54 (8583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneri de coaliție

Senatorul PSD Ioan Stan îi dă replica lui Flutur, acuzându-l că este „plin de frustrări și bolnav de putere”

Miercuri, 6 Martie 2024 (11:17:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce președintele Organizației Județene Suceava a PNL, Gheorghe Flutur, a acuzat PSD că fură primarii liberali și consideră județul Suceava doar „o vacă de muls pentru ei și pentru prietenii lor de la București”, partenerii de la coaliție, prin vocea senatorului PSD Ioan Stan, au venit cu o replică la fel de „prietenoasă” față de acesta. Senatorul Stan a transmis miercuri, printr-un comunicat de presă, că deși nu-i face plăcere să dialogheze „cu un om plin de frustrări și bolnav de putere ca Gheorghe Flutur”, îi răspunde deoarece liderul PNL l-a numit „fricos și laș”.

Stan a afirmat că i-a auzit pe foști apropiați ai lui Gheorghe Flutur referindu-se la acesta ca la „cel mai fricos, laș, ipocrit și pervers om politic din județ”, care „nu face decât să-și urmeze agenda proprie, iar dacă nu ești cu el, ești automat împotriva lui”, fără cale de mijloc și de dialog, pentru că „odată cu vârsta nu a venit și înțelepciunea”, iar din cauza modului în care a condus PNL și județul „inclusiv oamenii lui nu-l mai suportă”.  

„Gheorghe, afirmi că pentru PSD, județul Suceava ar fi <vacă de muls pentru ei și pentru prietenii lor de la București>. Eu nu cunosc niciun politician PSD care să fi trecut prin Consiliul Județean și să fie arestat pentru o mită de 40.000 de euro, bani a căror destinație încă nu este foarte clară. În schimb, știu că un apropiat de-al tău și PNL-ist pe deasupra, vicepreședinte al CJ la propunerea ta, a fost scos din instituția pe care o conduci cu cătușele pe mâini pentru asemenea faptă. Să nu fi știut tu, atotștiutorul Flutur, de banii respectivi? Nu știm, doar întrebăm.

Altă afirmație de-a ta: <cohorte de parlamentari PSD umblă la primăriile liberale să-i convingă pe primarii noștri să treacă la ei>. Gheorghe, nu stăpânești bine termenii.  <Cohorta> e a 10 parte dintr-o legiune. Adică, pe înțelesul tău, ar trebui să aibă minim 400 de oameni. Or noi, parlamentarii PSD de Suceava, suntem abia 5 și chiar nu facem coadă la primării. Că vin oamenii tăi să discute cu noi este adevărat. Dar na, cineva trebuie să le rezolve problemele dacă șeful e ocupat cu pozele, horele, strigăturile și cu ce se mai face el de rușine”, răspunde Stan la acuzațiile lui Flutur.

În privința proiectelor enumerate de președintele PNL Suceava ca realizări ale administrației liberale, despre cel de extindere a rețelei de gaz metan și de finanțările de 220 de milioane atrase în județ, Stan afirmă că sunt rezultatul eforturilor primarilor unităților administrative care au depus proiecte pe componenta gaze naturale, iar autostrăzile și drumurile de centură țin de administrația centrală, de ministere.

„Este meritul lor, munca lor și nimeni altcineva nu trebuie să-și aroge în vreun fel meritul pentru ceea ce au făcut acești oameni. Decât dacă ești ipocrit și impotent politic. Referitor la A7, îți reamintim că aceasta este începută de către ministrul PSD al Transporturilor, domnul Sorin Grindeanu, și tot el o va finaliza pentru că asta este în fișa postului său. De drumurile județene se ocupă președinții de consilii județene, după cum de cele comunale se ocupă primarii de comune. Felul în care arată drumurile din subordinea fiecăruia arată cât de gospodar este fiecare în parte. Dacă nu știi cum arată drumurile de care trebuie tu să te ocupi, mergi în weekend cu mașina pe DJ Siminicea-Hănțești-Zvoriștea. Deschide și geamul la mașină, dacă ai curaj, să auzi ce îți spun oamenii. Doar zici că ești <bărbat puternic>! Atât de puternic încât imediat ce ai strigat după George Simion din colțul Casei de Cultură, cu jandarmii în spate, ai aruncat microfonul și ai fugit. Asta e bărbăția ta!

Despre centura Sucevei, mai degrabă nu ai mai zice nimic. Singurul tău merit este că ai ales cel mai prost traseu posibil, de nu reușeam să găsim firmă de execuție din cauza dificultății. Și nu uita, a fost terminată în timpul guvernării PSD și inaugurată de un ministru PSD după ce 12 ani, din care 8 sub <domnia ta>, nu s-a mișcat nimic la acest proiect. Iar centura Rădăuțiului  a fost o investiție care a fost asigurată în proporție de peste 85% de guvernarea PSD, în timp ce orașul avea la conducere un primar PSD. Acesta e adevărul”, a afirmat senatorul PSD.

Un alt subiect abordat de acesta a fost modernizarea Spitalului Județean de Urgență Suceava, pe care Stan o consideră „legată de numele unui singur om, respectiv Vasile Rîmbu”, „sacrificat” de Flutur „ca să-și scape pielea odată cu criza Covid”. „Criză pe care ai administrat-o atât de bine încât Suceava a fost singurul municipiu reședință de județ din țară aflat sub carantină și locul unde au murit cei mai mulți oameni. Asta deși ai devenit doctor peste noapte. Mai afirmi că până să devii tu președinte de CJ <Bucovina era cunoscută doar de demnitarii de la București, la chiolhanurile de la cabanele de vânătoare și atâta tot>. Dragă Gheorghe, mai trebuie oare să ne amintim de cum scriai cu oi pe munte pentru Băsescu și cum îi făceai chip cioplit din gheață Elenei Udrea numai ca să le intri pe sub piele?!? Hai mai departe cu <oacaca!>, Gheorghe, că la asta te pricepi cel mai bine. Și dezvăluie tu ce ai de dezvăluit, iar eu voi face la fel. Să vedem, care e mai laș și fricos când vine vorba de adevăruri ce trebuie spuse”, a mai transmis senatorul PSD Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul PSD Ioan Stan îi dă replica lui Flutur, acuzându-l că este „plin de frustrări și bolnav de putere”.
 Vizualizări articol: 625 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senatorul PSD Ioan Stan îi dă replica lui Flutur, acuzându-l că este „plin de frustrări și bolnav de putere”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei