Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 54 (8583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Politic

PSD a publicat un sondaj potrivit căruia deputatul Șoldan este cu 5 procente în spatele lui Flutur pentru președinția CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

PSD Suceava a transmis, marți, rezultatele unui sondaj de opinie care a fost realizat la finalul anului 2023, potrivit cărora candidatul social-democrat pentru președinția Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, se află la doar cinci procente în spatele actualului șef al administrației județene, Gheorghe Flutur. Sondajul a fost realizat de institutul CURS și a fost realizat în județul Suceava în perioada 21 noiembrie – 12 decembrie 2023 pe un eșantion de 1.067 de persoane cu drept de vot. Marja maximă de eroare este de +/-3%, la un nivel de încredere de 95%.

La întrebarea „Dacă alegerile pentru președintele Consiliului Județean Suceava ar avea loc duminica viitoare și ar candida următoarele persoane, dumneavoastră pe cine ați vota?”, primul în opțiunile de vot ale sucevenilor este președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, cu 37%, iar pe locul doi este deputatul PSD Gheorghe Șoldan, cu 32%. Din partea AUR a fost sondat primarul din Bosanci, Niculai Miron, care are 23%. De asemenea, la întrebarea „în opinia dumneavoastră care dintre următoarele partide are cea mai mare putere de a schimba ceva în bine în România?”, pe primul loc se află PSD cu 31%, iar pe următoarele locuri PNL – 19%, AUR – 17% și USR – 4%.

Rezultatele sondajului au fost transmise de PSD Suceava pentru a susține faptul că la nivelul județului Suceava pericolul creșterii fenomenului extremist este inexistent, în contextul în care AUR nu ar avea o susținere atât de mare în rândul populației. „Deoarece în ultima vreme au tot apărut discuiții în spațiul public din județul Suceava, legate de maximizare a unor rezultate prin extindere a comasării și la alegerile locale, deoarece au fost montate teme false, legat de pericolul iminent al radicalizării județului și creșterea extremismului, ne vedem nevoiți să calmăm aceste zvonuri prin punerea la dispoziție publicului sucevean a rezultatelor unui sondaj real realizat profesionist de o firmă cu renume național, e vorba de cei de la CURS! Credem că este important ca în toate campaniile din acest an, dar mai ales în cele care privesc arhitectura puterii locale, să ne concentrăm pe temele reale ale județului, pe dezvoltarea infrastructurii pe creșterea calității vieții pentru toți cetățenii, indiferent dacă sunt din mediu urban sau rural. Iar cei care au avut responsabilitatea gestionării județului în ultimii opt ani să se prezinte în fața electoratului și cu un bilanț real al guvernării și să nu mai inventeze balauri falși”, au transmis social-democrații suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a publicat un sondaj potrivit căruia deputatul Șoldan este cu 5 procente în spatele lui Flutur pentru președinția CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 879 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
PSD a publicat un sondaj potrivit căruia deputatul Șoldan este cu 5 procente în spatele lui Flutur pentru președinția CJ Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei