Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 54 (8583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Salubrizarea stradală pentru următorii opt ani, scoasă la licitație de Primăria Suceava

Miercuri, 6 Martie 2024 (14:24:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Atribuirea unui contract în valoare de peste 80 de milioane de lei, care vizează lucrările de salubrizare stradală și deszăpezire în municipiul Suceava, timp de opt ani, este scoasă la licitație în data de 15 aprilie.

„A durat mult pregătirea licitației pentru că s-au modificat niște acte normative la ANRSC privind gestionarea deșeurilor. Am așteptat să se clarifice toate aceste aspecte administrative, s-a aprobat caietul de sarcini în Consiliul Local și urmează licitația.

În mare parte sunt aceleași clauze ca și în contractul de data trecută, dar îmbunătățite în ceea ce privește cositul spațiilor verzi, tunsul gardurilor vii, transportul deșeurilor care nu sunt conforme, precum cele rezultate din demolări, și altele. Sperăm să se adjudece cât mai repede licitația și să lucrăm pe noul contract la salubrizare”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Fără îndoială, ținând cont de valoarea contractului, de peste 16 milioane de euro, dar și de perioada mare de valabilitate a acestuia, concurența va fi foarte mare, ceea ce este în beneficiul sucevenilor, pentru că participanții se vor „bate” în oferte, atât la tarife, cât și la dotări.

În prezent, lucrările de salubrizare stradală și deszăpezire din municipiul reședință de județ sunt efectuate de firma suceveană Diasil Service, care a preluat aceste activități după ce a „luat fața” companiei bucureștene Rosal,  care a prestat aceste servicii, dar și cele de gestionare a gunoiului menajer timp de aproape zece ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salubrizarea stradală pentru următorii opt ani, scoasă la licitație de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 492 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salubrizarea stradală pentru următorii opt ani, scoasă la licitație de Primăria Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei