Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 52 (8581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Municipiul Suceava vrea să acceseze din nou fonduri elvețiene, pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamnă

Luni, 4 Martie 2024 (15:12:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană intenționează să acceseze din nou fonduri elvețiene, din care s-a făcut prima etapă de modernizare a iluminatului public și au fost cumpărate mașini și microbuze electrice, pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamna acestui an.

O serie de discuții în acest sens au avut loc deja între primarul Sucevei, Ion Lungu, cu reprezentanții Confederației Elvețiene, la București, dar și la sediul administrației locale.

„După participarea la Forumul organizat de Federația Patronală a IMM-urilor din România având ca subiect învățământul dual, unde a fost prezent și reprezentantul Ambasadei Elveției, am avut o întâlnire la sediul Primăriei cu șeful Biroului Contribuției Elvețiene, Giacomo Solari.
Primăria Municipiului Suceava a accesat fonduri elvețiene în valoare de 10.000.000 franci elvețieni, folosiți pentru modernizarea iluminatului public cu lămpi tip LED, autovehicule și autobuze electrice.
Dorim să mai accesăm fonduri elvețiene pe noua finanțare, care va fi lansată în această toamnă. Am convingerea că vom continua colaborarea cu Ambasada Elveției pe noi proiecte!”, a spus primarul Ion Lungu, care le-a prezentat și proiectul administrației locale de a înființa "Noua Platformă Industrială a Sucevei", pe terenurile de la fosta Termica, unde sunt disponibile toate utilitățile necesare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Municipiul Suceava vrea să acceseze din nou fonduri elvețiene, pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamnă.
 Vizualizări articol: 460 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Municipiul Suceava vrea să acceseze din nou fonduri elvețiene, pe apelurile de proiecte care vor fi lansate în toamnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei