Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 52 (8581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,596 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În școli

Circa 17.000 de elevi suceveni vor beneficia de programul „Masă sănătoasă”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproximativ 17.000 de elevi din 38 de școli din județul Suceava vor beneficia de programul „Masă sănătoasă”, a anunțat, duminică, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. Suma alocată pentru derularea acestui program pentru elevi este de peste 37 de milioane de lei.

„<Masă sănătoasă> este un program al PNL și dorim să îl extindem gradual pentru toți copiii din România. În momentul de față sunt incluși în program 450.000 de elevi, iar anul viitor se va ajunge la 1 milion de elevi. Am susținut dintotdeauna că un copil trebuie să mănânce la timp și foarte sănătos. Nimic nu e prea mult când e vorba de investiții în copii”, a declarat Flutur. 

Șeful administrației județene a afirmat că foarte multe familii sunt ocupate în timpul zilei cu serviciul, astfel încât „Masă sănătoasă” este „cea mai bună investiție pentru copii sănătoși”. Potrivit lui Flutur, în județul Suceava, la această finanțare se mai adaugă investiții de peste 100 de milioane de euro, 109 școli fiind prinse în programul de dotare cu mobilier școlar modern, iar 30 de primării din județ au primit sau sunt în curs de a primi microbuze școlare prin licitația organizată de Consiliul Județean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Circa 17.000 de elevi suceveni vor beneficia de programul „Masă sănătoasă”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.
 Vizualizări articol: 769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Circa 17.000 de elevi suceveni vor beneficia de programul „Masă sănătoasă”, a anunțat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei