Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mar 2024 - Anul XXIX, nr. 52 (8581)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asistenții medicali cu studii superioare, cu rezultate incomparabil mai bune față de cei cu studii postliceale, la concursul pentru un post la Spitalul Clinic de Urgență Suceava

Luni, 4 Martie 2024 (12:35:31)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Punctajul obținut de candidații pentru un post de asistent medical la Spitalul Clinic de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava înregistrează mari diferențe între concurenții cu studii superioare, față de cei care s-au format profesional la școlile sanitare postliceale. 

După ultima probă a concursului, cea a interviului, în cazul asistenților medicali cu studii superioare, dintre cei 11 candidați la proba scrisă un singur candidat a pierdut examenul, prin neprezentare. Rezultatele celorlalți 10 au fost între 57 și 93 de puncte, iar 7 candidați au realizat peste 70 de puncte. Sub 60 de puncte a avut un singur candidat.

În schimb, în cazul asistenților medicali cu studii postliceale care au candidat pentru un post de asistent medical generalist debutant, dintre 25 de concurenți care au promovat proba scrisă unul a absentat, doi au fost respinși deoarece nu au realizat punctajul minim de 50 de puncte, iar 22 au avut între 50 și 83,33 de puncte. Dintre cei 22 de candidați care au promovat, 7 au avut punctajul minim de 50 de puncte, 13 au realizat între 51,66 și 60 de puncte și unul singur a avut mai mult de 80 de puncte.

Pentru 4 posturi de asistent medical cu studii superioare scoase la concurs de spital au fost înscriși 22 de candidați, dintre care 11 au obținut la proba scrisă minimum 50 de puncte pentru a promova în etapa următoare, cea a interviului. 

Pentru 6 posturi de asistent medical cu studii postliceale au fost înscriși 81 de candidați, dintre care au trecut de proba scrisă 25.

Rezultatele finale vor fi afișate în data de 6 martie. Posturile se vor ocupa în ordinea mediilor.

În ceea ce privește concursul de ocupare a unui post de bucătar, după proba interviului au promovat doi candidați, unul cu 97,33 de puncte și celălalt cu 67,33 de puncte, iar pentru postul de muncitor necalificat au promovat de asemenea ambii candidați, unul cu 95 de puncte și al doilea cu 51 de puncte.

Rezultatele finale se vor afișa în data de 7 martie.

Marți, 5 martie, vor susține proba scrisă cei 21 de candidați pentru 5 posturi de infirmier, 9 candidați pentru 3 posturi de îngrijitor și 11 candidați pentru două posturi de brancardier. Posturile de infirmier sunt două la Cardiologie, unul la Medicină internă, unul la Gastroenterologie și unul la stația de Hemodializă; cele de îngrijitor – câte unul la Nefrologie, Cardiologie și Laborator BK, iar cele de brancardier – la Cardiologie/ USTAC și la Chirurgie generală. Pe 11 martie va avea loc proba interviului și pe 15 martie se vor afișa rezultatele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asistenții medicali cu studii superioare, cu rezultate incomparabil mai bune față de cei cu studii postliceale, la concursul pentru un post la Spitalul Clinic de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Asistenții medicali cu studii superioare, cu rezultate incomparabil mai bune față de cei cu studii postliceale, la concursul pentru un post la Spitalul Clinic de Urgență Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei