Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 38 (8567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6109 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Zeci de metri de planşe colorate au împrejmuit curtea Școlii Nr. 4 Suceava

Vineri, 16 Februarie 2024 (14:37:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de planşe colorate, coli de mari dimensiuni ilustrând fragmente, idei, mesaje din cărțile preferate ale elevilor au împrejmuit joi, de Ziua națională a lecturii, curtea Școlii Gimnaziale nr. 4 Suceava.
Prinse de gard, cuprinzând ca un brâu curtea școlii, elevii de gimnaziu  au surprins în planșe câteva secvențe din cele mai îndrăgite cărți și povești ale lor, de la „D-l Goe”, de I. L. Caragiale sau „La Medeleni”, de Ionel Teodoreanu, la „Jurnalul Annei Frank” sau  „Războiul care mi-a salvat viața”, de Brubaker Bradley.
Creativitate, poveste, originalitate, multă culoare, entuziasm au fost coordonatele activității de vineri, activitate care a animat elevi și profesori, deopotrivă.
„De Ziua naţională a lecturii, Şcoala Gimnazială nr. 4 Suceava şi-a atribuit rolul principal într-un film al poveştilor, într-o lume a imaginaţiei. O rolă de film îmbrăţişează şcoala şi invită trecătorii să păşească pe tărâmul cărţilor.
Secvenţe din viaţă, întâmplări aventuroase, torente de amintiri ale unor vremuri trecute, scene ale timpului prezent, ne captivează şi, dintr-un simplu spectator, devii co-participant, trăind fantezia alături de eroii cărţilor.
Personaje de basm sau eroi imbatabili te invită într-o <ecranizare> în care aventura se derulează făcându-te părtaşul unui spectacol perpetuu”, au menționat profesorii care au inițiat activitatea.
Proiectul „Școala, loc de poveste” a fost coordonat de echipa formată din directorii școlii și profesorii Năstase Paula și Serhei Alina.

 La nivelul colectivelor de elevi au derulat activități profesorii: Bujor Lenuța, Mazilu Mirela, Stanciu Alina, Movilă Lăcrămioara, Buta Irina, Zegrea Brîndușa, Rogoz Elena, Gontariu Ioana, Ungureanu Mihaela, Paula Jescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de metri de planşe colorate au împrejmuit curtea Școlii Nr. 4 Suceava.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de metri de planşe colorate au împrejmuit curtea Școlii Nr. 4 Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei