Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 38 (8567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9748 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5777 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Chemați la vot

Reprezentanții mediului academic au votat ieri noua conducere a Universității ”Ștefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri au avut loc alegeri pentru noua conducere a Universității ”Ștefan cel Mare”  și a structurilor acesteia. De-a lungul întregii zile, până la ora 18.00, la urne au fost așteptați 420 de alegători, care au votat pentru noul rector al universității, componența senatului instituției, a consiliilor facultăților, precum și a consiliilor departamentelor, împreună cu directorii de departamente.

Alegerile au debutat joi dimineață, în cadrul Clubului Studențesc din Corpul E al universității, unde a fost amenajată secția de votare. Alegătorii prezenți la vot,  între care cadre didactice, cercetători titulari și reprezentanți ai studenților, au primit câte cinci buletine de vot pe care erau înscriși candidații pentru cele cinci tipuri de alegeri din universitate: pentru funcția de Rector, componența Senatului Universității, componența Consiliilor Facultăților, a Consiliilor Departamentelor, precum și alegerea Directorilor de Departamente din USV.

Pentru funcția de Rector al Universității ”Ștefan cel Mare” a fost depusă o singură candidatură, cea a prof. univ. dr. Mihai Dimian. Conform regulamentului, cei 47 de reprezentanți ai studenților din USV au votat doar pentru funcția de rector al universității. Pe celelalte liste au existat mai mulți candidați de la cele 11 facultăți ale universității sucevene.

Din datele comunicate de Biroul Electoral al USV, la închiderea urnelor, aseară, la ora 18.00, votaseră circa 90% dintre alegătorii cu drept de vot. De asemenea, ne-a fost comunicat faptul că alegerile s-au desfășurat fără incidente sau contestații. Rezultatele alegerilor urmează a fi cunoscute în termen de 24 de ore după deschiderea buletinelor și începerea numărătorii. Listele cu noua conducere a universității și a structurilor acesteia vor fi afișate pe site-ul USV, la secțiunea ”Alegeri”, în cursul acestei seri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanții mediului academic au votat ieri noua conducere a Universității ”Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Reprezentanții mediului academic au votat ieri noua conducere a Universității ”Ștefan cel Mare”2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei