Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 38 (8567)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Minorul care a furat miercuri două mașini și apoi a fost urmărit de polițiști prin Suceava a fost reținut

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Minorul în vârstă de 17 ani, din Milișăuți, care în cursul zilei de miercuri a furat două mașini din municipiul Suceava a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat și două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ziua infracțională a celui care este elev la un colegiu din Rădăuți a început la orele prânzului. Acesta a găsit o mașină marca VW Transporter care era parcată în cartierul Obcini, în zona ”4 mese”, cu cheile în contact și neasigurată. S-a urcat la volan și s-a plimbat o vreme, iar apoi a abandonat mașina în zona străzii Cernăuți. A revenit apoi în zona centrală și a găsit o altă mașină cu cheile în contact și neasigurată. De această dată a fost vorba de un VW Caddy, care aparține firmei Souvlaki Yanaki și care era parcată pe strada Curtea Domnească. În doar câteva secunde, tânărul a profitat de ocazie, a luat mașina și a plecat la plimbare. Angajații fast-food-ului au observat că mașina pleacă din fața societății și au alertat imediat Poliția.

Pe urmele hoțului au plecat mai multe echipaje de poliție, iar după o urmărire pe mai multe străzi din zona centrală s-a reușit blocarea autoturismului în fața Primăriei Suceava. Aventura nu s-a terminat însă aici, pentru că hoțul a abandonat mașina și a fugit pe jos, în încercarea de a scăpa de polițiști.

Acesta a fugit prin Parcul Universității, pe la Piața Mică, stația de ambulanță și a fost capturat abia în fața Spitalului Județean Suceava.

Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0. Tânărul a recunoscut ambele fapte și după ce a fost audiat timp de mai multe ore a fost trimis să mediteze în beciul Poliției pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să ia o decizie în ceea ce privește modul în care va fi cercetat mai departe minorul din Milișăuți.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul care a furat miercuri două mașini și apoi a fost urmărit de polițiști prin Suceava a fost reținut.
 Vizualizări articol: 644 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minorul care a furat miercuri două mașini și apoi a fost urmărit de polițiști prin Suceava a fost reținut0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei