Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 29 (8558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lovitura momentului: Ion Lungu nu va avea contracandidat de la PSD

Marţi, 6 Februarie 2024 (16:07:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lovitura momentului a fost anunțată azi de cei de la Antena 3. Potrivit acestora, Ion Lungu nu va avea nici un contracandidat din partea PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Nu este însă singurul oraș unde se va întâmpla acest lucru. La Cluj sau Oradea primarii liberali vor candida tot fără rival de la PSD. Există și situații inverse, unde PNL nu va desemna candidat, iar primarii în funcție de la PSD vor merge la luptă tot de unii singuri. Este vorba de primăriile din Craiova, Buzău sau Pitești. În acest context, se ridică mari semne de întrebare cu privire la graba celor de la PSD Suceava, care prin intermediul președintelui Ioan Stan a anunțat luni că Vasile Rîmbu a fost validat, la nivel central, candidat al acestui partid pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Împărțirea primăriilor din țară este o modalitate a celor două partide de la guvernare de a se pune la adăpost de AUR. Ideea este că dacă PSD și PNL ar merge separat ar crește șansele celor de la AUR de a prinde primari în orașe importante. Dacă acest scenariu se va adeveri, ce va face Vasile Rîmbu? Va da curs invitației lui George Simion după discuția avută pe 19 ianuarie la locuința sa din Șcheia și va candida din partea AUR?

Contactat telefonic, președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a dezmințit categoric o posibilă candidatură unică PSD – PNL pentru funcția de primar al Sucevei, cu candidat liberal. „Este un fake news. PSD are candidat pentru Primăria Suceava în persoana domnului Vasile Rîmbu. În mod clar la nivelul conducerii naționale nu s-a discutat despre o candidatura comună PSD – PNL pentru Primăria Suceava”, a spus Ioan Stan. El este convins că Vasile Rîmbu va câștiga funcția de primar al Sucevei la alegerile locale de anul acesta.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lovitura momentului: Ion Lungu nu va avea contracandidat de la PSD.
 Vizualizări articol: 2483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.1 din 8 voturi
Lovitura momentului: Ion Lungu nu va avea contracandidat de la PSD3.158

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei