Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 29 (8558)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiect de peste 3,5 milioane de euro, semnat de primarul din Dorna Candrenilor

Marţi, 6 Februarie 2024 (16:43:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un important proiect pentru comuna Dorna Candrenilor a primit undă verde, iar în scurt timp va începe implementarea acestuia. Este vorba de extinderea rețelelor de apă și canalizare în comună, proiect care se va realiza cu fonduri din cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Valoarea totală a proiectului este de 18.664.882,12 de lei, adică peste 3,5 milioane de euro.

”Prin această investiție ne-am propus să asigurăm alimentarea cu apă a locuitorilor din satul Poiana Negrii și colectarea apelor uzate din satele Dorna Candrenilor, Poiana Negrii și Dealul Floreni, precum și transportarea acestora către stația de epurare existentă în Dorna Candrenilor”, a detaliat Dănuț Candrea, primarul comunei Dorna Candrenilor.

Sistemul de alimentare cu apă va avea o lungime de 6.377 de metri și se va executa în localitatea Poiana Negrii. În ceea ce privește sistemul de canalizare, acesta se întinde pe o lungime de 18.629 de metri și se va executa pe străzile Izvorul Alb, Principală Dorna Candrenilor (aici este vorba de o extindere), Juncani, Poiana Negrii, Pârâul Pietrii și Smizi.

”Este o investiție pe care o aveam în vedere de mai multă vreme și pe care o consider extrem de utilă pentru comunitatea noastră. Chiar dacă locuim la sat, sunt de părere că oamenii de aici trebuie să beneficieze de condiții de viață la standardele europene ale vremurilor în care trăim. Nu voi ezita să mă implic în tot ceea ce înseamnă proiecte și inițiative pentru dezvoltarea comunei Dorna Candrenilor”, a precizat primarul Dănuț Candrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Proiect de peste 3,5 milioane de euro, semnat de primarul din Dorna Candrenilor.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proiect de peste 3,5 milioane de euro, semnat de primarul din Dorna Candrenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei