Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 28 (8557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr a ajuns din nou în arest pentru că nu se mai poate opri din furat mașini

Luni, 5 Februarie 2024 (10:53:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Marginea, a ajuns din nou în arest după ce a furat un BMW parcat lângă un service auto. Recent, tânărul fusese pus sub acuzare pentru un alt furt auto, reținut 24 de ore și apoi plasat sub control judiciar.

Pe 4 februarie, în jurul orei 9.30, polițiștii Secției Rurale Marginea au fost sesizați de un localnic care a anunțat că s-a furat un BMW 320.

Din cercetări a rezultat că proprietarul, un bărbat din Sucevița, a lăsat autoturismul pentru a fi reparat în comuna Marginea. Peste noapte, BMW-ul a rămas în spatele unei case iar cheia într-un sertar din interiorul atelierului auto.

Pe timp de noapte, un hoț a intrat în atelier și a luat cheile.

Autoturismul marca BMW a fost identificat de polițiști la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul din care a fost sustras, fiind abandonat.

Din cercetări polițiștii au ajuns în scurt timp la Dumitru Blasciuc, în vârstă de 23 de ani, din Marginea. El a recunoscut că sâmbătă noapte a spart atelierul auto, a luat cheile, a pornit BMW-ul dar a trebuit să îl abandoneze în scurt timp, din cauza defecțiunilor tehnice.           

Tânărul a recunoscut  că a încercat să sustragă și autoturismul marca Volkswagen Touareg din apropiere, tot cu chei găsite, însă nu l-a putut porni.

Cazul tânărului de 23 de ani este unul special pentru că el se afla deja sub control judiciar pentru furt auto și conducere fără permis.

La Gura Humorului, el e sustras un microbuz funcțional, din spatele unei societăți, pe care l-a vândut ulterior la fier vechi cu 800 de lei.

Tânărul a ajuns din nou în arest și fiind vorba de o încălcare a controlului judiciar este probabil ca acesta să fie arestat preventiv pe o perioadă mai lungă de timp.

Tânărul este pus sub acuzare pentru fapte de furt calificat, tentative de furt calificat dar și pentru conduceri fără permis.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a ajuns din nou în arest pentru că nu se mai poate opri din furat mașini.
 Vizualizări articol: 1062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr a ajuns din nou în arest pentru că nu se mai poate opri din furat mașini5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei