Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 feb 2024 - Anul XXIX, nr. 28 (8557)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6285 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Lună plină

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am profitat mai mult decât permitea luna ianuarie pentru a scrie despre tenis, dar nici ianuarie nu mai e ce era, mai ales că avem un turneu final la capătul acestui sezon. Astfel, s-au întâmplat destule lucruri în fotbalul nostru, care până nu demult petrecea luna ianuarie prin cantonamente în țările calde. Deja o pretendentă la titlu și-a concediat antrenorul, este vorba de italianul Mandorlini de la CFR Cluj. În schimb, italianul Bergodi de la Rapid a avut noroc cu carul și a scăpat, ba chiar are maximum de puncte din 3 etape, chiar și așa, târâș-grăpiș. Bergodi putea fi demis de la primul meci al anului, când giuleștenii au întors de la 1-3 în minutul 56 cu Craiova lui Mititelu! Dacă nu s-ar fi întâmplat asta, poate că Mutu era acum ”la loc comanda”, adică la Rapid. În schimb, acum își așteaptă fosta echipă în Gruia, ca gazdă. Foarte bine-venit acest derby pentru FCSB, care nici ea n-a pierdut punct în 2024, dar a făcut-o mergând ceas. E drept, FCSB are abia astăzi al treilea meci și are ”șansa” de a-și strica parcursul în fața Farului, căci Hagi i-a mai făcut pocinogul lui Becali. Apropo de Craiova lui Mititelu, aceasta și-a refăcut moralul contra lui Dinamo (terapeut perfect această echipă!), cu un gol de curtea școlii al lui Bauza, adică din ăla șmecheresc când în fața porții te întorci să dai cu călcâiul! În schimb, Craiova cealaltă, aia cu palmaresul și cu pretenții, abia ieri, duminică, a luat primele puncte pe 2024. Ce-i drept, a făcut-o la timp, în fața lui Sepsi, căci plutea o amenințare asupra clubului de a rata ”și acest obiectiv”, vorba lui Cârțu, referindu-se la... calificarea în play-off! Da, cu asta au ajuns să se mulțumească oltenii, nici nu știi care patron e mai ridicol, Rotaru sau Mititelu. Becali a fost detronat, după ce vreo 7 ani a fost ”la alt nivel”. Foarte interesant ce se întâmplă în partea de jos a clasamentului, cu Dinamo neschimbată față de anul trecut, ceea ce arată că nu la Burcă era problema. Rocada cu Botoșani pe ultimul loc a venit firesc, moldovenii legând încă două victorii de aceea unică din finalul anului trecut și parcă-parcă zărește plutonul din față. Dacă Voluntarii nu bat azi pe Hermannstadt, am putea spera că ultimul baron bugetar din Ilfov aflat în prima divizie se va duce după ceilalți, acolo unde le e locul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lună plină.
 Vizualizări articol: 548 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lună plină5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei