Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apreciata soprană Tina Munteanu și tânărul tenor Christian Christoff, invitați la Suceava, la concertul „Crăciun Vienez”

Marţi, 17 Octombrie 2023 (14:57:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apreciata soprană Tina Munteanu și tânărul tenor Christian Christoff vor fi prezenți, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 22 decembrie, de la ora 19:00, în concertul „Crăciun Vienez”, alături de „Wiener Weihnachten Orchestra” și dirijorul Miran Vaupotić.

Valsurile vieneze vin să completeze atmosfera magică a Crăciunului, pe 22 decembrie 2023, la Suceava. Companiile de spectacole „Craciun Vienez” și „Spectakolis” propun sucevenilor întâlnirea cu excepționalii artiști ai Wiener Weihnachten Ensemble, o orchestră de cameră formată din artiști ce au cântat în cele mai faimoase săli ale lumii pentru un „Crăciun Vienez” de cea mai bună calitate.

Dirijorul concertului, croatul Miran Vaupotić, aclamat ca fiind „dinamic și informat” de către Buenos Aires Herald, a lucrat cu orchestre eminente, inclusiv Orchestra Simfonică din Londra, Orchestra Națională Regală Scoțiană, Berliner Symphoniker, Orchestra Palatului Schonbrunn, Orchestra Simfonică Radio din Praga, Orchestra Simfonică din Cairo, Orquesta Sinfónica Nacional Argentina și multe altele, având concerte în săli importante din întreaga lume, cum ar fi Carnegie Hall, Wiener Musikverein, Berliner Philharmonie, Victoria Hall, Forbidden City Concert Hall, Dubai Opera, Tchaikovsky Hall, International House of Music, CBC Glenn Gould Studio etc.

 

Invitații speciali în spectacol, Tina Munteanu, apreciata soprană a Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, și tânărul tenor Christian Christoff, o minunată voce a tinerei generații de cântăreți de operă, se alătură și ei Crăciunului Vienez, pentru a oferi publicului sucevean o serată muzicală cât mai plăcută.

Organizatorii turneului „Crăciun Vienez” spun că cei doi artiști au mai colaborat și anul trecut în spectacolul de Crăciun de la Sala Palatului, interpretarea lor obținând ovațiile publicului.

Corpul de balet al spectacolului va prezenta pe scena suceveană grațioasele valsuri vieneze din frumoasele compoziții ale familiei de compozitori Strauss sau polcile săltăreț și mazurcile lui Franz Lehar. Vor fi și alte surprize muzicale ale mai multor compozitori celebri, ce li se vor dezvălui spectatorilor care vor să petreacă o superbă seară de decembrie în compania Orchestrei „Wiener Weihnachten Orchestra” și a dirijorul Miran Vaupotić. Biletele au fost puse în vânzare și se găsesc pe https://www.iabilet.ro/ Se pot achiziția bilete și de la Secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apreciata soprană Tina Munteanu și tânărul tenor Christian Christoff, invitați la Suceava, la concertul „Crăciun Vienez”.
 Vizualizări articol: 650 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Apreciata soprană Tina Munteanu și tânărul tenor Christian Christoff, invitați la Suceava, la concertul „Crăciun Vienez”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei