Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 oct 2023 - Anul XXVIII, nr. 244 (8468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Spectacol la malul mării, la Balul Bobocilor Colegiului „Spiru Haret”

Marţi, 17 Octombrie 2023 (13:16:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspirată de unul dintre cele mai populare musicaluri în rândul tinerilor, și anume „Plaja adolescenților”, ediția din acest an a Balului Bobocilor, de la Colegiul Național de Informatică ”Spiru Haret” Suceava, a sărbătorit cea mai tânără generație de elevi a liceului printr-un spectacol tonic, colorat și distractiv.

Cu gândul la vacanță, organizatorii le-au propus celor prezenți să se întoarcă la atmosfera de vară, la hainele lejere, la imprimeurile colorate, la plajele cu nisip fin și șezlongurile comode, într-o călătorie până la malul mării.

”Într-un decor de vară, exotic, bobocii au fost grupați în două echipe adversare, denumite <Surferi> și <Bikeri>, care au întreținut atmosfera cu dansuri specifice filmului. Evenimentul a fost structurat în trei părți importante, ce au avut ca elemente de legătură atât conceptul cinematografic, cât și prezența bobocilor”, au transmis organizatorii.

În centrul întregului demers al elevilor a stat nelipsita competiție pentru cucerirea titlurilor de Miss și Mister Boboc, tradiționala confruntare sau „competiția surferilor și bikerilor” reunind 10 perechi de boboci.

 

 

·       Momente ale bobocilor

 

Prima parte a spectacolului a dezvăluit povestea celor două echipe  prin momente de dans, de teatru și de cântec.

Spectacolul a continuat cu „Plaja talentelor”, o secvență amplă care a pus în valoare aptitudinile și înclinațiile artistice ale fiecărui boboc. Prezentați pe rând de gazdele evenimentului, Alexandra Senciuc și Narcis Miron, Mălina Grădinaru și Ionuț Boghean, elevii claselor a IX-a au continuat să își demonstreze calitățile artistice prin momente de dans, cântec și teatru.

Astfel, Mara Purice a deschis „Plaja talentelor” printr-un recital de chitară-bass, un moment rock cu piesa „Seek and destroy”, de la Metallica. Mai mult, concurenții George Lungu, Andrei Rusu și Bălăneasa Lorenzo au amuzat publicul cu o scenetă despre trei refugiați pe o insulă pustie. Apoi, Smaranda Simion și Alin Strugariu au prezentat o coregrafie demnă de dans profesionist care a lăsat fără respirație audiența. În aceeași tonalitate, cu o voce remarcabilă, Rebeca Ruscan a surprins întreaga sală cu interpretarea fidelă a piesei Shallow. Publicul a apreciat și interpretarea elevei de clasa a IX-a Erika Giurcă a piesei „N-avem timp” (de Irina Rimes).

Mai departe, bobocii au oferit celor prezenți câteva numere de coregrafie bine închegate: Katia Cioată – dans în cuplu, Daria Moraru și Andreea Acea – dans contemporan, Mădălina Reguș – dans modern, Loredana Bălăneasa – dans urban, Claudiu Huțanu – dans contemporan și Miruna Ciubotaru – dans țigănesc, iar băieții Matei Irimciuc, Denis Popescu, Ștefăroi Claudiu, Lucian Pușcaș și Ștefan Pricop au delectat publicul cu o scenetă de vară.

 

·       Regina Plajei - Erika Giurcă, Regele Plajei - Claudiu Huțanu

 

A treia parte a evenimentului, cea mai așteptată, a cuprins prestația lui Killa Fonic și desemnarea câștigătorilor.

„Cântărețul care nu a mai fost în Suceava de câțiva ani și care a câștigat de mult inimile liceenilor a reușit să aducă publicul în picioare și să culmineze evenimentul cu un show specific. Muzica lui a fost fredonată de fiecare în parte și a lăsat fără respirație fanii aflați într-un număr foarte mare în sala Casei de Cultură”, au mai punctat organizatorii.

În urma deliberării juriului, prezidat de directorul Virginel Iordache, câștigătorii au fost anunțați odată cu ropotul de aplauze ale spectatorilor, sub un imperiu de emoții ale bobocilor.

Titlul de Miss Popularitate a fost obținut Miruna Ciubotaru, iar Mister popularitate a fost desemnat Alin Strugariu.

Miss Dance a fost aleasă Smaranda Simion și titlul de Mister Dance a fost adjudecat de George Lungu.

Pe locul al III-lea s-au clasat Mădălina Reguș și Lucian Pușcaș, iar locul al II-lea a fost ocupat de Mara Purice și Matei Irimciuc.

Titlul de Regina Plajei a fost obținut Erika Giurcă, iar cel de Rege al Plajei a fost câștigat de Claudiu Huțanu.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol la malul mării, la Balul Bobocilor Colegiului „Spiru Haret”.
 Vizualizări articol: 1200 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol la malul mării, la Balul Bobocilor Colegiului „Spiru Haret”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei