Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 186 (8410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur anunță continuarea modernizării drumurilor naționale din Vicovu de Sus spre Rădăuți și Marginea

Joi, 10 August 2023 (14:29:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că lucrările de modernizare a drumurilor naționale vor continua dintre orașul Vicovu de Sus către Rădăuți și Marginea. Prezent joi la Vicovu de Sus alături de primarul Vasile Iliuț, Gheorghe Flutur a precizat că în momentul de față se realizează lucrări de asfaltare pe DN 2E din vama Vicovu de Sus, pe tot axul principal din acest oraș și până la intersecția cu Vicovu de Jos.

„Întreg axul rutier principal din orașul Vicovu de Sus este asfaltat și ne bucurăm că Ministerul Transporturilor - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a înțeles urgența noastră. Eu am solicitat încă de când s-a deschis punctul de frontieră modernizarea drumului din vamă pentru că pe aici trec foarte multe mașini”, a precizat Flutur. El a spus că pentru fluidizarea traficului a solicitat celor de la CNAIR amenajarea de sensuri giratorii și montarea de semafoare în mai multe intersecții de pe această rută. „Este important faptul că pe lângă aceste lucrări și primarul Vasile Iliuț are programe de modernizare în centrul orașului Vicovu de Sus și se vede o schimbare la față a acestui oraș. Se vede o schimbare la față a zonei, cu piața agroalimentară și cu celelalte investiții aflate în implementare”, a declarat șeful administrației județene. El a precizat că procesul de modernizare a drumului național din Vicovu de Sus va continua atât spre Rădăuți, cât și spre Voitinel, Horodnic de Sus – Marginea.

La rândul său, primarul Vasile Iliuț a declarat că îl bucură faptul că după implicarea președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, s-a reușit asfaltarea DN 2E din vamă și până la intersecția cu Vicovu de Jos. „Ne aflăm pe Calea Cernăuți și, după cum se vede, s-a turnat covorul asfaltic, iar acum se lucrează la marcaje. A fost o lucrare de mare importanță și îi mulțumim președintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, pentru această implicare și pentru ajutorul de care avea nevoie orașul nostru, deoarece drumul era găurit, spart și până acum au fost doar acele peticiri ale asfaltului. De 20 de ani nu s-a mai turnat un covor asfaltic și uitați-vă că această minune s-a produs chiar acum”, a spus Vasile Iliuț. El a adăugat că locuitorii orașului Vicovu de Sus au apreciat faptul că după atâția ani s-a reușit asfaltarea în totalitate a acestui drum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur anunță continuarea modernizării drumurilor naționale din Vicovu de Sus spre Rădăuți și Marginea.
 Vizualizări articol: 729 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Flutur anunță continuarea modernizării drumurilor naționale din Vicovu de Sus spre Rădăuți și Marginea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei