Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 186 (8410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Școala de vară „Natură și Literatură”, pentru elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei

Joi, 10 August 2023 (12:41:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei, clasele a V-a și a VI-a, au participat câteva zile la Școala de vară „Natură și Literatură”.

Una dintre activitățile școlii de vară s-a desfășurat la Biblioteca „G.T. Kirileanu” Vatra Dornei. Copiii, coordonați de prof. Alina Vasiluț și bibliotecara Doina Pușcașu, au purtat discuții libere pe teme de literatură, au vorbit despre lectură, despre carte și bibliotecă, „teme care vor fi întotdeauna pionul esențial în educație”.

În cadrul întâlnirii de la bibliotecă, invitatul special al elevilor a fost prof. Jenica Romanică, „om dedicat cărții, educației și copiilor”.

Elevii au fost foarte încântați de tot ce au aflat de la specialiștii bibliotecii, iar la final au lăsat mesaje pentru bibliotecă, întru-un mic „Jurnal de Impresii”.

Elevii care au ales să participe la Școala de vară „Natură și Literatură” s-au bucurat de multe activități atractive și educative. În prima zi, au exersat tehnici de comunicare și de ascultare activă, au participat la ștafeta „x și 0”, apoi au citit. În cea de-a doua zi, copiii au călătorit în lumea cărților, dar nu au lipsit nici

jocurile de autocunoaștere și de intercunoaștere. „Jocuri de rol pornind de la stilurile de comunicare, ateliere de creație plastică, recondiționarea unor cărți din biblioteca școlii și mișcare”, au fost activitățile din cea de-a treia zi a școlii de vară, pentru ca în ultima zi copiii să se bucure de mișcare și voie bună în mijlocul naturii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala de vară „Natură și Literatură”, pentru elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Școala de vară „Natură și Literatură”, pentru elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei