Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 186 (8410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cel mai mare motorfest din țară începe de vineri pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei

Joi, 10 August 2023 (19:33:44)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare motorfest organizat în țară va începe de vineri pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei. Este vorba despre Bucovina Mortorfest, care va avea loc în perioada 11 – 13 august, la eveniment fiind așteptați motocicliști din întreaga țară și din străinătate, precum și iubitori  ai muzicii rock, pe parcursul celor trei zile urmând să aibă loc concerte susținute de unele dintre cele mai cunoscute formații din țară, dar și din străinătate. Bucovina Motorfest este organizat de clubul Legio Phoenix MC România.

Capul de afiș al „Bucovina Motorfest 2023” va fi una dintre cele mai cunoscute trupe de gothic metal la nivel internațional, Moonspell. Portughezii de la Moonspell vor concerta în prima zi a festivalului, vineri, 11 august, de la ora 22:00. Tot vineri vor concerta trupele Armada (Mexic) – ora 19:00, Nocturnal – ora 20:00 și Bucovina – ora 21:00. Programul zilei de sâmbătă este următorul: ora 19:00 – Stone Kissed, ora 20:00 – Implant pentru Refuz. La ora 21:30 va avea loc extragerea la tombolă, iar la ora 22:00 va concerta Alternosfera. În ultima zi a festivalului, duminică, 13 august, vor concerta trupele Odyssey – ora 19:00, Vița de Vie – 20:00. Extragerea la tombolă va avea loc la ora 21:30, iar Phoenix Transsylvania va concerta de la ora 22:00. Organizatorii se așteaptă ca în fiecare zi a festivalului să fie prezenți aproximativ 5.000 de spectatori. Abonamentul pentru trei zile poate fi achiziționat la prețul de 190 de lei. Cei care doresc pot achiziționa și bilete pentru o zi de festival, care vor costa 120 de lei pentru ziua de vineri și 100 de lei pentru zilele de sâmbătă sau duminică. Abonamentele pot fi achiziționate de pe platforma www.iabilet.ro, dar și la intrarea la festival. Potrivit organizatorilor, fiind un eveniment dedicat în special pasionaților de motoare, posesorii de motociclete care vor veni la Bucovina Motorfest pot achiziționa abonamentul pentru cele trei zile de festival la prețul promoțional de 100 lei.

De precizat că pentru ediția de anul acesta organizatorii au pregătit două tombole, la care vor putea participa toți cei care pe lângă biletul de intrare vor achiziționa și brățara sau tricoul oficial al festivalului. Premiile de anul acesta vor fi două motociclete, Suzuki Marauder și Kawasaki Ninja, produse în valoare de 500 euro oferite de BMW, o chitară electrică oferită de Expertware, ochelari în valoare de 200 euro oferiți de Novaoptic, un curs la școala de șoferi „Sigur la volan” pentru categoriile A/B și două abonamente pentru cursuri de autoapărare oferite de Krav-Maga Self Defence. Cei care se înscriu la tombolă trebuie să fie prezenți în momentul extragerii câștigătorilor. În cadrul festivalului, sâmbătă, 12 august, va avea loc și o paradă moto de pe platoul Cetății de Scaun și până în parcarea Iulius Mall Suceava. Aici, sucevenii sunt invitați să participe la o demonstrație de cascadorii pe două roți, cu intrarea liberă, cascadoriile urmând să fie făcute de doi motocicliști din Ungaria.  

Organizatorii au pregătit un spațiu mai mare pentru campare, dar și alte facilități, precum toalete și dușuri ecologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cel mai mare motorfest din țară începe de vineri pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei.
 Vizualizări articol: 1099 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Cel mai mare motorfest din țară începe de vineri pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei