Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 186 (8410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5772 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Încă un mare fâsss!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Nu, nu e vorba aici de participarea echipelor noastre la tururile preliminare ale cupelor europene, că până acolo mai avem vreo două(în cazul FCSB) sau poate patrumeciuri, dacă ne referim la celelalte împiedicate, deși parcă-parcămă furnică să zic că și Farul a cam spus ce a avut de spus, urmând ca azi și săptămâna viitoare să-și joace ultimele meciuri "europene". Ca întotdeauna, îmi doresc ca eu să greșesc, eu să fiu prostul proștilor, iar domnii fotbaliști să mă umilească prin prestațiile lor de mare randament. Rămân în continuare nedumerit de maniera de abordare a competițiilor internaționale în cazul Farului, echipa patronatăși condusă de doi dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a produs România: Gică Hagi și Gică Popescu, ambii jucând la cele mai mari echipe ale lumii în urmă cu vreo 3 decenii. Mă gândesc că pe acolo or fi văzut cum se acționează când joci în cupe continentale: cumperi unul sau mai mulți jucători, vinzi tot așa, apoi îi integrezi pe noii sosiți în mecanismul echipei și ataci cupa europeanăîn cauză. La Farul, în loc de cumpărat se practică doar culesul, adică dl Hagi adună, adesea de pe jos, câțiva fotbaliști fără contract (are rost să analizăm de ce au ajuns în situația asta?) pe care încearcă să-i reșapeze și să-i resuscite. Uneori reușește, alteori evident că nu. Cu asemenea exemplare a reușit să câștige titlul, pe principiul "chior în țara orbilor". Adică s-au găsit alții mai proști decât resuscitații lui. La nivel continental nu ține. Dovada că a fost snopit în primul tur preliminar de Champions' League. Iar ce produci tu în academia proprie... Dacă nu cumperi fotbaliști, nu poți face față în Europa. Pupincuriștii de serviciu din rândul comentatorilor iar văd mari perspective după tragerile la sorți și cică ale noastre ar avea un parcurs lejer. Eu zic că va fi un nou mare fâsss! Al cărui start se dă azi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un mare fâsss!.
 Vizualizări articol: 720 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Încă un mare fâsss!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei