Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2023 - Anul XXVIII, nr. 186 (8410)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Perioada 10 – 16 august 2023

Unde fugim de-acasă...

Bucovina Motorfest, la Suceava

Bucovina Motorfest va avea loc în perioada 11 - 13 august pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei și este organizat de Legio Phoenix MC România. Capul de afiș al ediției de anul acesta a Bucovina Motorfest va fi una dintre cele mai cunoscute trupe de gothic metal la nivel internațional, Moonspell.

 

Tombolă, premii consistente, la Bucovina Motorfest

La ediția de anul acesta,la Bucovina Motorfest (11 - 13 august) vor fi două tombole, organizate în zilele de sâmbătă și duminică, la care vor putea participa toți cei care pe lângă biletul de intrare vor achiziționa și brățara sau tricoul oficial al festivalului. Cei care se înscriu la tombolă trebuie să fie prezenți în momentul extragerii câștigătorilor. Premiile: două motociclete, Suzuki Marauder și Kawasaki Ninja, produse în valoare de 500 euro oferite de BMW, o chitară electrică oferită de Expertware, ochelari în valoare de 200 euro oferiți de Novaoptic, un curs la școala de șoferi „Sigur la volan” pentru categoriile A/B și două abonamente pentru cursuri de autoapărare oferite de Krav-Maga Self Defence.

 

Festivalul Trufelor, ediția a III-a, la Cacica

În perioada 11 - 13 august va avea loc a treia ediție a Festivalului Trufelor, la Cacica. „Anul acesta ne dorim să recreăm atmosfera primei ediții la o scară mai mare. Trei zile în comuna Cacica, pline de evenimente, mâncare bună, muzică și distracție, toate aromatizate cu trufe negre. Cu un mix de tradiție și nou, uzual și inedit, natură și tehnologie, ne-am dorit să oferim tuturor o experiență unică și să educăm oamenii să consume și să înțeleagă trufa neagră”, transmit organizatorii.

 

„Seri muzicale”, la Vatra Dornei

La Vatra Dornei se vor desfășura, în luna august, „Seri muzicale”, spectacole de cafe-concert, muzică de fanfară, în zilele de weekend, în Parcul Municipal, la Foișorul Muzical. 12-13 august, de la ora 18:00, vor evolua micii artiști ai Grupului Vocal „Flori de cântec”, prof. coord. Mădălina Candrea .

 

Expoziție de acuarelă și pictură, la Galeria de Artă „Ion Irimescu”

La Galeria de Artă „Ion Irimescu” Suceava pot fi admirate, până pe 15 august 2023, 25 de lucrări, acuarelă și pictură, realizate de artistul plastic Ana-Maria Ovadiuc AMO. Intrarea este liberă.

 

Expoziție de pictură pe pânză, la Galeria de Artă Zamca

Sucevenii și nu numai pot să viziteze, în perioada 1 – 31 august 2023, la Galeria de Artă Zamca (str. Zamcei, nr 17, Institutul Bucovina), Expoziția de pictură pe pânză „Dragă pădure, dragă Românie!”, realizată de pictorița Luminița Bogdan. Acțiunea se înscrie în cadrul programului Luna Diasporei, ediția a VII-a, sub deviza, „Artiști suceveni din diaspora se promovează acasă”.

 

Expoziția temporară „Amintiri marine”, la Muzeul de Științele Naturii

La Muzeul de Științele Naturii Suceava se poate vizita, până pe 10 septembrie 2023, Expoziția temporară „Amintiri marine. Specii de melci și scoici de pe malurile mărilor lumii”, care cuprinde 1.650 de piese foarte interesante. Sucevenii și nu numai pot să aleagă să facă o călătorie „cu miros estival, cu adieri și sunete de valuri”, la Muzeul de Științele Naturii.

 

Expoziția de fotografie „Povești dintre ziduri”

În Sala Voievozilor din Cetatea de Scaun a Sucevei puteți vizita, în perioada 1 – 30 august 2023, Expoziția de fotografie „Povești dintre ziduri” – Suceava Medievală prin obiectiv, realizată de artistul fotograf Alin Leancă.

 

„Împreună în orașul Salcea”

„Împreună în orașul Salcea” va avea loc în zilele de 14 și 15 august, în Parcul Mereni, o locație accesibilă, aflată la intrarea în Plopeni dinspre Suceava, pe partea stângă. Organizatorii au ținut cont de gusturile multor tineri, iar pe lista numelor vedetă se află Andrea Bănică și Smiley, luni, 14 august, de la ora 21.00, respectiv Cabron și Conect-r, pe 15 august, după ora 22.00. Aproape de miezul nopții, pe 15 august, va avea loc și un grandios foc de artificii.

 

Vineri, 11 august

Bucovina Motorfest, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, prima zi

Portughezii de la Moonspell vor concerta în prima zi a festivalului, vineri, 11 august, de la ora 22:00. Tot vineri vor concerta trupele Armada (Mexic) – ora 19:00, Nocturnal – ora 20:00 și Bucovina – ora 21:00.

 

Sâmbătă, 12 august

Bucovina Motorfest, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a II-a zi

Programul zilei de sâmbătă este următorul: ora 19:00 – Stone Kissed, ora 20:00 – Implant pentru Refuz, ora 21:30 -  extragere tombolă, ora 22:00 – Alternosfera. În cadrul festivalului, sâmbătă, 12 august, va avea loc și o demonstrație de cascadorii pe două roți, la Iulius Mall Suceava, intrarea fiind liberă. Cascadoriile vor fi efectuate de doi motocicliști din Ungaria. Parada de anul acesta va fi pe traseul platoul Cetății de Scaun a Sucevei - parcarea Iulius Mall.

 

Duminică, 13 august

Bucovina Motorfest, pe platoul Cetății de Scaun a Sucevei, a III-a zi

În ultima zi a festivalului, duminică, 13 august, vor concerta trupele Odyssey – ora 19:00, Vița de Vie – 20:00, extragere tombolă – ora 21:30, Phoenix Transsylvania – ora 22:00.

 

Luni, 14 august

„Împreună în orașul Salcea”

Evenimentul „Împreună în orașul Salcea”: De la ora 13.00, în Parcul Mereni, cu sprijinul direct al Poliției, Jandarmeriei și al ISU, va fi prezentată tehnica de lucru a celor trei structuri, dar și exerciții demonstrative. Tot luni, 14 august, de la ora 16.00, vor începe competițiile sportive, cu traseu aplicativ, concurs de ciclism și de atletism. Competițiile sportive vor fi pe categorii de vârstă, inclusiv pentru adulți. La final, toți copiii participanți care vor participa la competiții vor fi premiați de sponsorii locali ai evenimentului. De la ora 21.00, luni, 14 august, vor concerta Andrea Bănică și Smiley.

 

Marți, 15 august

„Împreună în orașul Salcea”

„Împreună în orașul Salcea”: Marți, 15 august, de la ora 16.00, va avea loc un spectacol folcloric, în cadrul căruia vor evolua Fanfara din Stamate, Fanfara Izvorașul Liteni, Ansamblul studențesc Arcanul, Grupul Folcloric ”Bujori de Munte” Cârlibaba, Plaiurile Pojorâtei, Ansamblul Sălceanca (interpreți de muzică populară locali), Călin Brăteanu, Elisa Hechelciuc, Nicoleta Hafiuc, Gheorghiță Rotaru, Lenuța Rusu, Simona Matachi,  Cătălina Rotaru, Didi Cojocariu și Fetele din Botoșani. După ora 22.00, pe 15 august, Cabron și Conect-r. Aproape de miezul nopții, pe 15 august, va avea loc și un grandios foc de artificii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 829 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei