Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 feb 2023 - Anul XXVIII, nr. 41 (8265)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Evenimentul „Femei de succes”, ediția a XII-a, susținut financiar de Primăria Suceava

Luni, 20 Februarie 2023 (15:30:32)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Un eveniment cu tradiție la Suceava, organizat an de an la începutul primăverii, când se sărbătorește renașterea naturii, dar și feminitatea, va fi organizat și anul acesta cu sprijinul municipalității sucevene.

„Femei de succes - performanță la superlativ”, eveniment ajuns la cea de-a XII-a ediție și care se va desfășura pe 2 martie, la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava, va beneficia de un sprijin financiar de 25.000 de lei de la bugetul local. Finanțarea va fi asigurată prin asocierea Primăriei Suceava cu Asociația Multicare, conform unui proiect de hotărâre de Consiliu Local care va fi discutat joi, 23 februarie, inițiatori fiind primarul Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Acest eveniment, ajuns la ediția a XII-a, este unul cu tradiție la nivel local, în care se premiază cele mai active și remarcabile personalități feminine din Suceava. Ediția de anul acesta are ca obiectiv principal susținerea femeilor din mediul academic, a femeilor antreprenor, a celor care lucrează în instituțiile publice, în sistemul educațional și sistemul social, pentru a putea face fața provocărilor existente în momentul de față în lume, prin organizarea unei conferințe susținute de personalități feminine din țara și străinătate.
De asemenea, în cadrul evenimentului se vor prezenta și premia personalităţi feminine de la nivel local care sunt modele și care s-au remarcat prin responsabilitate socială, dăruire, spirit civic și implicare în acțiuni de voluntariat. Municipiul Suceava, pe baza acestui parteneriat, dorește organizarea unui spectacol și conferința cu tema <Vocea femeilor în contextul crizelor multiple globale actuale>, la care vor fi prezente personalităţi cu experiență în domeniu, se vor căuta și propune soluții de a construi politici și măsuri de sprijin, adaptate realității din teren, precum și programe de informare și de susținere a drepturilor femeilor”, spun inițiatorii, care amintesc o serie de situații limită petrecute recent la nivel global, de la războiul de lângă noi la cutremurele devastatoare din Turcia și Siria.

Evenimentul „Femei de succes! Performanță la superlativ!” va fi moderat de Cătălina Biholar și Angela Zarojanu, va avea ca invitat special pe activista pentru drepturile omului Aurora Martin, va avea și o latură umanitară - susținerea unui caz social, cu ajutorul donațiilor pe care le vor face spectatorii, dar include și un concert susținut de trupa Alter Ego.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentul „Femei de succes”, ediția a XII-a, susținut financiar de Primăria Suceava.
 Vizualizări articol: 593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Evenimentul „Femei de succes”, ediția a XII-a, susținut financiar de Primăria Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei