Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2022 - Anul XXVII, nr. 287 (8204)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

„Tu creezi magia Crăciunului”: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Suceava

Marţi, 6 Decembrie 2022 (10:07:38)

Luna decembrie este una dintre cele mai frumoase și mai așteptate luni din an. Este perioada în care gândurile noastre se îndreaptă către cei dragi mai mult ca oricând și e încă un moment potrivit să le oferim o îmbrățișare, dar și un cadou special.

La Iulius Mall Suceava, deja se simte magia sărbătorilor de iarnă, brandurile te întâmpină cu articole de sezon și este timpul să începi căutarea darurilor desăvârșite, indiferent că vor fi oferite de Moș Nicolae sau Moș Crăciun. „Tu creezi magia Crăciunului”, iar Iulius Mall Suceava te recompensează cu premii la cumpărături, dar și cu o super tombolă unde poți câștiga un Samsung S22 Ultra și un Smartwatch Samsung Galaxy Watch 5.

Sărbătorile de iarnă sunt despre familie, prieteni, revederi, locuri calde, lumină în suflet și, bineînțeles, daruri. Crăciunul ne face mai sensibili, mai buni și crește în noi dorința de a împărtăși bucuria cu alții, iar cadourile ne ajută să ne manifestăm sentimentele pentru cei dragi, prin lucruri ce pot fi utile și pot servi drept amintiri de neuitat.

Pentru a reuși să alegi cadourile cele mai inspirate trebuie să te „transformi” din timp în ajutorul Moșului, iar Iulius Mall s-a pregătit să te premieze. Astfel, până pe 21 decembrie 2022, „Tu creezi magia Crăciunului”. Dacă faci shopping de minimum 400 de lei, pe un bon sau maximum trei bonuri cumulate, din magazine diferite, primești pe loc premii instant: vouchere la brandurile tale favorite din Iulius Mall, răcoritoare și pinguini de pluș, în limita stocului disponibil.

Iar dacă vrei să îți faci și ție un cadou și achizițiile ajung la minimum 700 de lei, pe un bon sau maximum trei bonuri cumulate, din magazine diferite, primești pe loc un voucher de 300 de lei la Teilor, în limita stocului disponibil.

În ambele situații de mai sus, clienții sunt înregistrați automat în marea tombolă, unde pot câștiga un Samsung S22 Ultra și un Smartwatch Samsung Galaxy Watch 5. Norocosul câștigător va fi extras  joi, 22 decembrie 2022. Citește regulamentul campaniei pe site-ul Iulius Mall Suceava!

Cumpărăturile sunt însă și mai plăcute în cadrul de poveste instalat în Iulius Mall! Anul acesta ne bucurăm împreună de minunata lume a pinguinilor, care s-a instalat  în jurul bradului aflat în zona liftului panoramic. Și sustenabilitatea se regăsește în decorul de basm „adus” din Antarctica, iar la etaj curioșii vor putea admira două decorațiuni realizate din hârtie reciclată. Acestea sunt un statement și aduc în vedere pericolele climatice și impactul acestora asupra pinguinilor.

Caută cadourile perfecte în Iulius Mall Suceava, iar noi avem grijă să ai și tu parte de magia Crăciunului!

Iulius Mall Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tu creezi magia Crăciunului”: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 596 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Tu creezi magia Crăciunului”: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei