Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 262 (8179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Două echipe din USV s-au calificat în etapa finală a competiției ”România fără dosar”

Luni, 7 Noiembrie 2022 (16:15:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

”România fără dosar” reprezintă o competiție studențească care are drept scop debirocratizarea României, iar prezența a 10 echipe studențești, reprezentând tot atâtea facultăți de la șapte universități din țară, arată interesul pentru încurajarea plăților electronice la toate categoriile sociale ale populației și încurajarea instituțiilor publice să se integreze cu platforma ghiseul.ro. A doua ediție a competiției studențești „România fără dosar” se desfășoară în perioada 31 octombrie – 9 noiembrie 2022, studenții celor 10 echipe lucrând alături de 10 mentori-deputați pentru crearea unor campanii de comunicare care să contribuie la încurajarea digitalizării și integrarea platformelor online.

În cadrul concursului, Specializarea Media Digitală din cadrul Facultății de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării din Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava s-a calificat în faza finală a competiţiei cu două echipe: Digi USV, formată din Alexandru Neamţu, Ecaterina Morăraş şi Emilia Vîntuleac, şi Media USV, formată din Daniela Căpusneac, Ioana Neamțu, Florina-Alina Pușcașu și Daniela Burac. Din juriul competiției face parte asist.univ.dr. Iulia Sîrghi-Covalciuc, de la Facultatea de Litere și Științe ale Comunicării din USV.  

Organizată de Universitatea din București și Camera Deputaților, competiția are drept scop accelerarea procesului de debirocratizare și de simplificare a proceselor administrative și aduce împreună mediul academic, actori politici și membri ai societății civile. Importanța unor astfel de demersuri a fost recunoscută și de ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, mentor în cadrul competiției la prima ediție. Acesta a susținut o sesiune online de debriefing cu studenții selectați pentru etapa finală și le-a explicat acestora așteptările echipei sale de la campaniile pe care le vor livra în săptămâna de lucru. Pe parcursul competiției studenții au  beneficiat de un workshop online cu Tudor Turcu, responsabil de comunicare în Autoritatea pentru Digitalizarea României, și de un training de Design Thinking oferit de Ascendis. Cele 10 echipe vor prezenta proiectele finale în fața juriului, la Parlamentul României, miercuri, 9 noiembrie, începând cu ora 12.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două echipe din USV s-au calificat în etapa finală a competiției ”România fără dosar”.
 Vizualizări articol: 495 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două echipe din USV s-au calificat în etapa finală a competiției ”România fără dosar”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei