Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 262 (8179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

PRO SĂNĂTATE

Limbajul nonverbal în „Take the lead” – Pierre Dulaine (Antonio Banderas) și Morgan (Katya Virshilas)

Fotografia 1: Ceea ce văd elevii la Pierre Dulaine (Antonio Banderas) și Morgan (Katya Virshilas) ajung să exprime, la rândul lor, prin dans. Limbajul nonverbal al celor doi transmite siguranță de sine, fermitate, sentimente ce se manifestă armonios. Toate acestea sunt asemeni unui medicament pentru elevii din acel mediu defavorizat, care aveau toți povești de viață încărcate de elemente traumatice.

Fotografia 2: Un stil de dans filtrat prin prisma vechilor particularități ale stilului de cartier. Rezultatul: tinerii au depășit barierele, au conștientizat traumele personale, limitările mentale și comportamentale aduse de acestea, s-au adaptat, au asimilat comportamente noi și au reușit să danseze plini de originalitate. Pierre Dulaine (Antonio Banderas) și Morgan (Katya Virshilas) sunt pentru ei două modele arhetipale, din care fiecare a asimilat ceea ce avea nevoie pentru a-și vindeca propria poveste de viață.

 

Concluzie:

Un antrenor trebuie să fie flexibil, empatic, să știe să transmită informația către elevi, dar să învețe și el, la rândul lui, din interacțiunea cu aceștia. Transformările care apar în acești tineri le deschid un drum spre un viitor mai bun. În acest film, Pierre Dulaine (Antonio Banderas) este un coach de calitate.

Pierre Dulaine (Antonio Banderas) este un „tată de împrumut” care le dă acestor adolescenți lecții de comportament masculin, exemplificări pe care nu le puteau primi din familiile disfuncționale din care făceau parte.

Morgan (Katya Virshilas) este un exemplu de feminitate armonioasă. Acești tineri aveau o percepție deformată asupra manifestărilor masculin-feminin, atât în relația de cuplu, cât și în societate.

 

Psiholog Mihai Moisoiu

Tel. 0753937223
www.mihaimoisoiu.ro
E-mail: mmmoisoiu@gmail.com
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Limbajul nonverbal în „Take the lead” – Pierre Dulaine (Antonio Banderas) și Morgan (Katya Virshilas).
 Vizualizări articol: 3047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.76/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 33 voturi
Limbajul nonverbal în „Take the lead” – Pierre Dulaine (Antonio Banderas) și Morgan (Katya Virshilas)4.8533

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei