Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 262 (8179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

„Eco Express 1945 – 2022”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Suceava

Luni, 7 Noiembrie 2022 (15:16:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir” din municipiul Suceava au organizat vineri, 4 noiembrie 2022, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, Balul Bobocilor, eveniment care a avut ca temă „Eco Express 1945-2022” (traseul de la înființarea liceului și până în prezent, vechi versus nou, „ce este în trecut, rămâne în trecut, ce este în prezent... se poate vedea”, cu un decor adecvat temei).

A fost o călătorie în timp, pe care elevii de la Colegiul Economic au transformat-o într-o poveste plină de umor, de învățăminte, de nostalgii, dar și de speranțe pentru viitor.

În cursa pentru Miss și Mister Boboc s-au înscris 10 perechi de boboci, fiecare concurent fiind descris în câteva cuvinte de prezentatori, pentru ca publicul să afle care le sunt calitățile, pasiunile, dorințele, visurile.

Ei au fost protagoniștii, concurenții Balului Bobocilor 2022: Bianca Rotar și Alex Poenaru, Oana Șeucaliuc și Beniamin Costîn, Daria Marian și Vlăduț Ciot, Gabriela Rusu și Eduardo Bodnariuc, Bianca Tipa și Narcis Preda, Naomi Tunsu și Alexandru Anton, Dennisa Spaine și Andrei Anton, Mateia Tihulcă și Robert Murariu, Ema Duțuc și Gabriel Senic, Daria Bădăluță și Robert Cojocaru.

 

·       Creativitate, talent, originalitate

 

Concurenții și-au arătat talentele în fața juriului și al publicului, au demonstrat că au calități artistice, sportive, actoricești, de aceea, pe parcursul spectacolului (unul dintre proiectele cele mai așteptate și apreciate de elevi - Balul Bobocilor) au dansat, au cântat (voce, instrumente), au făcut stand-up, pantomimă, au recitat poezie etc., momente aplaudate de susținătorii din public.

Fiecare concurent, în funcție de prestația avută pe scenă, în funcție de aptitudini, calități, pasiuni, a fost punctat de juriu.

În ținute de zi sau în ținute de seară, în pași de dans sau la defilare, bobocii au simțit presiunea concursului, însă de cele mai multe ori au trecut cu bine peste emoții și au demonstrat că este seara lor și cel mai mult contează bucuria momentului, clipa.

Nu doar elevii de clasa a IX-a au demonstrat că sunt talentați. Au fost multe momente artistice în cadrul spectacolului, momente pregătite de elevii colegiului, sub îndrumarea profesorilor organizatori (Angela Rabei, coordonator de proiecte și programe educaționale la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir ” Suceava, Alina Ciobîcă, coordonator trupa de teatru EcoArt, Emilian Moncea, Andrei Tepșanu, Gabriela Dobrescu și Andreea Andrieș) care au stârnit ropote de aplauze și au fost pe placul spectatorilor.

Au fost și câteva trupe care au evoluat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, precum trupa de dans „The Contact”, Bucovina Dance Studio, trupa de dans „The fly girls”, „Eco - folclor” (cântat, dansat), trupa de dans „Adalis” etc., împreună formând un tablou reușit al Eco Express-ului - 1945-2022, la care publicul a asistat încântat, apreciind  creativitatea și originalitatea momentelor.

 

·       UDDI, invitat special

 

Invitatul special al serii a fost UDDI (Dragoş Udilă), fost concurent la „X- Factor”, care declară că succesul lui „se datorează atitudinii sale, pe care nu ar ipoteca-o pentru nimic în lume”. Artistul are colaborări cu artişti renumiţi din ţară, precum Delia, Elena Gheorghe, Whats Up, Randi şi Jo şi a lansat... single după single, fiind cunoscut mai ales de generația tânără, care îi cunoaște și fredonează piesele. Și publicul sucevean a cântat și a dansat pe piesele artistului, invitat special. Alături de UDDI, pe scenă au evoluat și Iftim și Cerebral, foști elevi ai Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”, care cochetează cu rap-ul.

 

·       Câștigătorii Balului Bobocilor

 

Toți bobocii merită felicitați pentru felul în care s-au prezentat în fața publicului. De asemenea, organizatorii, elevi din clasele a XI-a B, a XI-a D, a XII-a A, a XII-a C, a XII-a D, a XII-a E, a XII-a F, a XII-a G, a XII-a H, a XII-a I, a XII-a K, împreună cu profesorii coordonatori, merită aprecieri pentru implicare.

La final, s-au acordat următoarele premii: Miss Boboc, regina balului, Mateia Tihulcă (clasa a IX-a B); Mister Boboc: Gabriel Senic (clasa a IX-a B); Locul II fete: Gabriela Rusu (clasa a IX-a K); Locul II băieți: Alexandru Anton (clasa a IX-a A); Locul III fete: Oana Șeucaliuc (clasa a IX-a C); Locul III băieți: Robert Cojocaru (clasa a IX-a B); Miss Popularitate: Ema Duțuc (clasa a IX-a F); Mister Popularitate: Vlăduț Ciot (clasa a IX-a A). Pentru fiecare concurent, Balul Bobocilor a fost o experiență unică, a fost locul în care și-au făcut prieteni și au adunat amintiri de neuitat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Eco Express 1945 – 2022”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Suceava.
 Vizualizări articol: 1619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Eco Express 1945 – 2022”, tema Balului Bobocilor organizat de Colegiul Economic Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei