Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 262 (8179)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Campanie umanitară pentru elevi aflați într-o situație vulnerabilă, organizată de Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni

Luni, 7 Noiembrie 2022 (09:00:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni a organizat, în perioada 29 octombrie – 4 noiembrie 2022, campania caritabilă „Bucuriile toamnei”, proiect derulat în parteneriat cu Primăria Fălticeni, cu Asociația de părinți „Școala Ioan Ciurea” și cu Mănăstirea „Sf. Gheorghe” Buciumeni. Scopul campaniei umanitare a fost acela de a sprijini mai mulți copii aflați într-o situație vulnerabilă.

Am aflat de la organizatori că, în cele două zile în care a avut loc Târgul Mărului la Fălticeni (29-30octombrie 2022), Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” a amenajat, în centrul municipiului, un stand caritabil cu produse specifice toamnei: borcane cu dulceață, cu gem, cu zacuscă, precum și alte conserve la borcan. Cu sprijinul părinților, al elevilor și al cadrelor didactice, s-au strâns 358 de borcane, care au fost expuse la standul caritabil. În campanie, s-au implicat 28 de elevi voluntari, care au participat, sub îndrumarea cadrelor didactice, la activitățile de voluntariat. În total, ne-a spus prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii, directorul Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni, s-au colectat 5.000 de lei și 300 de euro (6.500 de lei). Banii strânși din donații vor fi utilizați pentru sprijinirea a 20 de elevi de la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” aflați într-o situație vulnerabilă. De asemenea, peste 150 de conserve la borcan au fost donate Mănăstirii „Sf. Gheorghe” Buciumeni, Fălticeni.

„Campania caritabilă <Bucuriile toamnei> este inclusă în planul anual de acțiune SNAC (Strategia Națională de Acțiune Comunitară) al Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni.

Astfel de proiecte educaționale sunt importante pentru școala noastră și pentru comunitatea fălticeneană în general. Pe lângă dimensiunea caritabilă a campaniei, s-a urmărit atât dezvoltarea competențelor sociale și civice ale elevilor, cât și consolidarea parteneriatului școlii cu familia. Le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în activitățile acestui proiect educațional”, a transmis prof. dr. Marius-Claudiu Pintilii, directorul Școlii Gimnaziale „Ioan Ciurea” Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie umanitară pentru elevi aflați într-o situație vulnerabilă, organizată de Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni.
 Vizualizări articol: 792 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Campanie umanitară pentru elevi aflați într-o situație vulnerabilă, organizată de Școala Gimnazială „Ioan Ciurea” Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei