Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 257 (8174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Subprefectul PSD Cristian Șologon anunță că Ministerul Sănătății a emis avizul pentru heliportul de la Spitalul Județean Suceava

Marţi, 1 Noiembrie 2022 (15:59:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Subprefectul PSD al județului Suceava, Cristian Șologon, a anunțat că Ministerul Sănătății a emis avizul pentru funcționarea heliportului de la Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou”. Cristian Șologon a spus că social-democrații s-au sesizat din presă cu privire la faptul că heliportul de la spital nu are încă avizul Ministerului Sănătății, când în mod normal ar fi fost ca acest aspect să fie discutat în cadrul coaliției de guvernare, la nivel local. „Am văzut că de câte ori este menționată de către colegii mei câte o problemă din județ, invariabil cei care se ocupă de comunicarea liberală au un talent deosebit în a găsi vinovați și scuze. O întrebare legitimă pusă de consilierii județeni PSD, legată de reabilitarea secției de neonatologie de la Spitalul Județean, a stârnit mânia maximă a șefului liberal, iar când colegul meu, subprefectul Florin Sinescu, a sesizat anumite disfuncționalități la Spitalului Județean a ieșit dl vicepreședinte Niculai Barbă să ne explice că acolo e vina Ministerului Sănătății, condus de ministrul PSD și nicidecum a administrației liberale din fruntea județului. În schimb, altfel stă treaba când e vorba de lucrurile bune care se întâmplă la spital”, a declarat Șologon.

El a arătat că atunci când e vorba de investiții sau dotări cu aparatură, meritul este exclusiv și fără drept de apel al președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. „Atunci nu mai e coaliție și nu mai e minister condus de PSD, acolo e doar implicarea fără odihnă a unei singure persoane, El lider maximo, Gheorghe Flutur”, a spus subprefectul județului. El a arătat că Gheorghe Flutur a inaugurat heliportul de pe Spitalul Județean, „care chipurile era gata”, dar de pe care nu se putea zbura deoarece lipsea un aviz de la Ministerul Sănătății. 

„Pentru binele județului, ne-am sesizat din presă, deoarece despre discuții în coaliție nu poate fi vorba, și am întrebat la minister despre situația acelui aviz. Astfel, astăzi, când dăm acest comunicat, avizul necesar de la minister este emis. Acum, dacă va fi interpretat în mod constructiv și apelul făcut de colegul meu Sinescu legat de situația medicilor urgentiști, vom avea elicopter SMURD la Suceava și va avea și ce să zboare de pe heliportul cu pricina”, a încheiat Cristian Șologon.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Subprefectul PSD Cristian Șologon anunță că Ministerul Sănătății a emis avizul pentru heliportul de la Spitalul Județean Suceava.
 Vizualizări articol: 560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Subprefectul PSD Cristian Șologon anunță că Ministerul Sănătății a emis avizul pentru heliportul de la Spitalul Județean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei