Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 257 (8174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mesajul Ministrului Educației la aniversarea a 150 de ani a Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți

Marţi, 1 Noiembrie 2022 (16:06:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Educației, Ligia Deca, a trimis un mesaj Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, cu prilejul împlinirii a 150 de ani de la înființarea prestigioasei instituții de învățământ rădăuțene.
Mesajul acesteia a fost comunicat de prof. Grigore Bocanci, inspector școlar general, în cadrul manifestării omagiale „Repere de performanță academică și culturală care au marcat existența Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi>”.
„Vă mulțumim pentru invitația de a vă fi alături cu prilejul acestei sărbători care marchează un moment istoric - 150 de ani de tradiție și excelență în educație a Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> Rădăuți, o evocare a contribuției valoroase pe care această unitate de învățământ continuă să o aducă în comunitate. Ministerul Educației va încuraja întotdeauna acțiunile meritorii ale celor aflați în slujba sistemului de învățământ, care aduc cinste meseriei de profesor. Așadar, am deosebita onoare de a vă adresa sincere felicitări pentru performanțele cadrelor didactice și elevilor dumneavoastră, care contribuie la creșterea calității învățământului din Bucovina.

    Domnule director,

Aș vrea să vă transmit pe această cale felicitările mele pentru modul în care transmiteți mai departe tradițiile acestei școli și pentru grija de a menține la standarde ridicate prestigiul Colegiului Național <Eudoxiu Hurmuzachi> din Rădăuți. Vă asigur de întreaga mea considerație și de tot sprijinul Ministerului Educației în activitatea dumneavoastră.
Profit de această ocazie pentru a exprima încă o dată preţuirea şi respectul meu pentru efortul creator al atâtor generații de profesori dedicați și absolvenți de excepție, care aduc cinste colegiului. Fie ca în anii ce urmează să continuați să vă formați elevii cu tot atâta dăruire, inspirație și putere de muncă, iar proiectele dumneavoastră educaționale să inspire întreaga comunitate!”, se arată în mesajul ministrului de resort.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mesajul Ministrului Educației la aniversarea a 150 de ani a Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți.
 Vizualizări articol: 767 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mesajul Ministrului Educației la aniversarea a 150 de ani a Colegiului „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei