Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 257 (8174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

„USV DIGITAL – Universitate digitalizată, Studenți conectați la profesii emergente, Viitor durabil”

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a semnat în luna septembrie 2022 cu Ministerul Educației, în calitate de Coordonator de reforme și investiții responsabil pentru componenta C15 – Educație a Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), contractul de finanțare pentru proiectul „USV DIGITAL – Universitate digitalizată, Studenți conectați la profesii emergente, Viitor durabil”. 

Proiectul cu codul 1523192570 a fost aprobat prin Ordinul ministrului educației nr. 4168/30.06.2022 în cadrul apelului Granturi pentru digitalizarea universităților – din Componenta 15 – Educație a Planului Național de Redresare și Reziliență al României (PNRR), Reforma 5: Adoptarea cadrului legislativ pentru digitalizarea educației, Investiția 16: Digitalizarea universităților și pregătirea acestora pentru profesiile digitale ale viitorului și va fi derulat până cel târziu la data de 31 decembrie 2025. 

Obiectivul general al proiectului: Crearea unui centru digital inovator prin abordarea tehnologiilor avansate în vederea creării condițiilor pentru lucrul în echipă în spațiul virtual, actualizarea/adaptarea conținuturilor și îmbunătățirea comunicării dintre Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava și studenții săi.

Obiectivele specifice al proiectului sunt:

OS1: Dezvoltarea și optimizarea infrastructurii digitale universitare și adaptarea programelor de studii în contextul alinierii la noile cerințe în educație și cercetare.

OS2: Dezvoltarea și implementarea de programe de formare în domeniul competențelor digitale pentru studenți, personalul didactic și de cercetare al universității. 

Valoarea totală acordată în cadrul Contractului de finanțare este de 22.886.429,03 lei din care valoarea eligibilă din PNRR este în cuantum de 19.232.293,30, iar 3.654.135,73 reprezintă valoarea TVA.

Date contact: Director proiect – prof.univ.dr. Mihai DIMIAN E-mail: dimian@usm.ro
 
 
„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.”
 
„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană – UrmătoareaGenerațieUE". 
 
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „USV DIGITAL – Universitate digitalizată, Studenți conectați la profesii emergente, Viitor durabil”.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„USV DIGITAL – Universitate digitalizată, Studenți conectați la profesii emergente, Viitor durabil”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei