Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 257 (8174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

BMW făcut praf de un tractor. Șoferul de pe BMW nu avea permis de conducere și a pus numerele altei mașini

Marţi, 1 Noiembrie 2022 (16:03:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un autoturism marca BMW a fost făcut praf după o manevră greșită efectuată de un bărbat care conducea un tractor. Accidentul a avut loc marți, la primele ore ale dimineții, la Pârteștii de Sus, în comuna Cacica, și a fost influențat de faptul că afară era ceață densă.

Costel Cojocar, de 36 de ani, din Pârteștii de Sus, conducea tractorul pe DJ 178E, iar la un moment dat a încercat să efectueze un viraj la stânga pentru a intra pe drumul comunal Rodina. Pentru că nu s-a asigurat corespunzător, tractorul a intrat în laterala autoturismului marca BMW condus de Gavril Robu, un tânăr de 24 de ani, din Botoșana. Impactul a fost atât de puternic încât partea din față a tractorului, dar și a mașinii mici s-au făcut praf.

În urma accidentului două persoane au suferit leziuni, iar echipajele medicale sosite la fața locului le-au preluat și după ce le-au acordat primele îngrijiri le-au transportat la spital. Tractoristul a fost diagnosticat cu contuzie ușoară, în timp ce șoferul de pe BMW a fost diagnosticat cu „traumatism coapsă dreaptă, contuzie abdominală și contuzie toracică”. Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero. Poliția a întocmit dosare penale atât pentru conducătorul tractorului, cât și pentru tânărul din Botoșana. În cazul lui Gavril Robu s-a constatat că se urcase la volan fără să aibă permis de conducere, dar și că a montat pe BMW plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism. La locul impactului au mers pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul unui echipaj SAJ, dar și un echipaj de poliție care a preluat ancheta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW făcut praf de un tractor. Șoferul de pe BMW nu avea permis de conducere și a pus numerele altei mașini.
 Vizualizări articol: 927 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW făcut praf de un tractor. Șoferul de pe BMW nu avea permis de conducere și a pus numerele altei mașini0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei