Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 1 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 257 (8174)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Furnizare în parametri normali a energiei termice în casele rădăuțenilor

Marţi, 1 Noiembrie 2022 (12:39:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La o lună de la startul furnizării energiei termice în municipiu, rădăuțenii conectați la rețeaua centralizată a localității, peste 4.200 de apartamente, 134 de agenți economici și 13 instituții de stat, nu au avut probleme cu căldura în case, birouri și imobile, în condițiile în care prestatorul de utilități din localitate, SC Servicii Comunale SA, a distribuit agentul termic fără nici un fel de sincope. Chiar dacă au mai existat unele speculații, în special în mediul online, cu privire la imposibilitatea furnizării căldurii la parametri normali, în luna octombrie nu au existat probleme. Cu precizări a venit managerul SC Servicii Comunale SA, Adi Gheorghiță Jecalo: „La o lună de la startul furnizării agentului termic în rețeaua centralizată a municipiului Rădăuți pot să afirm că nu fost probleme, deși funcționăm cu un singur cazan la centrala termică. Așa cum se știe, la al doilea cazan încă se lucrează, săptămâna trecută am rezolvat stația de tratare a apei, a fost schimbată în totalitate. La cazanul II se lucrează în continuare în ritm alert, sperăm ca în următoarele săptămâni să finalizăm lucrările de acolo, condiții în care în anii următori să nu ne mai confruntăm cu probleme de termoficare. Țin să mulțumesc primăriei locale, primarului Bogdan Loghin, pentru că ne-a asigurat sumele necesare pentru plata gazului, și doresc să aduc la cunoștință tuturor rădăuțenilor care sunt racordați la sistemul centralizat că nu vor fi probleme nici cu gazul, în această iarnă primăria ne-a asigurat toate fondurile necesare. Iată că toate zvonurile cum că va fi o iarnă complicată din acest punct de vedere nu se confirmă, pentru că administrația locală, Consiliul Local și primăria, ne-a sprijinit. Aș mai menționa că în acest an o sumă importantă din bugetul local a fost alocată termoficării, segment în care nu au mai existat investiții de 13 ani...”.

Trebuie menționat că primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, alături de managerul Jecalo, verifică zilnic stadiul lucrărilor la cazanul care se află în reparație.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Furnizare în parametri normali a energiei termice în casele rădăuțenilor.
 Vizualizări articol: 680 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Furnizare în parametri normali a energiei termice în casele rădăuțenilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei