Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 aug 2022 - Anul XXVII, nr. 199 (8116)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Capodopere ale muzicii corale românești interpretate de Corala „Ciprian Porumbescu”, în Parcul Central din Suceava

Joi, 25 August 2022 (14:39:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Corala „Ciprian Porumbescu” a Asociației „Sing Bucovina” invită sucevenii luni, 29 august 2022, începând cu ora 18:30, la un nou concert-eveniment din cadrul Stagiunii Corale – Suceava 2022.

Fiind sub titulatura de „Capodopere ale muzicii corale românești”, evenimentul se află la a doua ediție și se va desfășura în aer liber, în Parcul Central din municipiul Suceava (în spatele Bisericii Catolice - lângă Monumentul Eroilor).

Publicul iubitor de frumos, cunoscători sau pur și simplu curioși, cu toții sunt invitați să se desprindă preț de o oră de grijile cotidiene și să se alăture susținerii valorilor autohtone, transmit organizatorii.

În semn de recunoștință, cea mai titrată entitate corală suceveană din ultimele decenii va susține un concert în care vor fi interpretate partituri corale ale unor compozitori români de seamă precum: D.G. Kiriac, A. Bena, N. Lungu, Nicodim Ganea, N. Moldoveanu, Gh. Danga, D.M. Goia, N. Ursu, L. Niresteanu , T. Popovici și bineînțeles, Ciprian Porumbescu.

Dirijorul principal al coralei este pr. Lucian Tablan-Popescu, iar soliștii concertului sunt Valentina Tablan-Popescu, Iulian Hodan, Ioana Camară și Mihai Candrea.

Directorul „Stagiunii Corale – Suceava 2022 și managerul Coralei „Ciprian Porumbescu”, Ionuț-Vichentie Ilisoi, ne-a spus că, pentru suceveni și nu numai, coriștii au pregătit mai multe prelucrări folclorice, romanțe și câteva surprize muzicale pe care sunt nerăbdători să le ofere în dar publicului. Pentru a crea un mediu prietenos și adecvat acestui gen muzical, organizatorii vor amplasa 100 de scaune. Accesul este liber.

În cazul în care condițiile meteorologice vor fi nefavorabile, concertul va fi reprogramat, iar data mutării se va anunța prin intermediul paginilor de socializare ale coralei, cel târziu în dimineața concertului. Proiectul „Stagiunea Corala-Suceava 2022” se desfășoară în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local al Municipiului Suceava. Pentru mai multe informații, puteți suna la numărul de telefon +40 743 880 485 (manager).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capodopere ale muzicii corale românești interpretate de Corala „Ciprian Porumbescu”, în Parcul Central din Suceava.
 Vizualizări articol: 817 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Capodopere ale muzicii corale românești interpretate de Corala „Ciprian Porumbescu”, în Parcul Central din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păstrăv cu sos de hribi și smântână Păstrăvul eviscerat se crestează, se condimentează cu sare și piper, se lasă la rece circa 30 de minute, după care se tapetează cu făină și se prăjește în ulei încins pe ambele părți până se rumenește.Separat se face sosul de hribi... Citeşte