Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 144 (8061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a dispus formarea unei comisii de verificare a podurilor din județ

Miercuri, 22 Iunie 2022 (13:21:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a dispus constituirea unei comisii mixte de verificare a stării de funcționare și de exploatare a podurilor și podețelor de pe teritoriul județului Suceava, după prăbușirea podului de la Luțca, județul Neamț.  

Potrivit unui comunicat de presă transmis de prefect, comisia mixtă își va desfășura activitatea în perioada 20 iunie – 20 septembrie a.c.. Din comisie fac parte reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, ai secțiilor de Drumuri Naționale Suceava și Câmpulung Moldovenesc, ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri Suceava, ai Inspectoratului Județean în Construcții Suceava și ai Sucursalei Regionale C.F Iași – Secția L 5 Suceava.

În urma verificărilor din teren comisia va întocmi un raport, ce va fi înaintat spre analiză prefectului Moldovan și ulterior va fi prezentat în cadrul unei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava. Raportul va fi pus, de asemenea, la dispoziția CNAIR, în vederea identificării categoriilor de lucrări de intervenții necesare pentru aducerea podurilor aflate în stare de degradare la parametrii constructivi și funcționali corespunzători.Totodată, vor fi făcute demersurile necesare pentru asigurarea finanțării unor lucrări urgente, în vederea prevenirii unor potențiale situații de risc.

Prefectul a solicitat Inspectoratului Județean de Poliție Suceava monitorizarea acestor obiective de infrastructură și aplicarea de restricții de circulație, dacă se impune, în vederea evitării producerii unor tragedii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a dispus formarea unei comisii de verificare a podurilor din județ.
 Vizualizări articol: 835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, a dispus formarea unei comisii de verificare a podurilor din județ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei