Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 144 (8061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ioan Balan: ”Cine a venit în Suceava o dată, s-a îndrăgostit de Bucovina”

Miercuri, 22 Iunie 2022 (12:19:30)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan este de părere că proiectele de infrastructură rutieră și feroviară demarate în ultimii doi ani vor fi duse cu bine până la capăt și Bucovina va fi mai aproape de București, de Constanța și Brașov, de Cluj-Napoca și Sibiu, de statele din Uniunea Europeană. În opinia parlamentarului sucevean aceste proiecte sunt extrem de importante în special pentru turism.

”Demersurile concertate ale parlamentarilor și primarilor liberali din Suceava, precum și ale președintelui Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, au transformat județul într-un adevărat pol turistic național, Suceava având în prezent recunoscute cele mai multe destinații istorice din țară. Mulțumesc reprezentanților Guvernului, în special prim-ministrului Nicolae Ciucă, pentru că au înțeles cât de important este pentru Suceava și pentru întreaga Regiune Nord-Est să avem parte nu numai de o recunoaștere formală a potențialului turistic bucovinean, ci, pe baza acestei recunoașteri, să putem sprijini turismul prin investiții publice de calitate și prin susținerea antreprenorilor privați din acest domeniu”, a arătat Ioan Balan.

Deputatul liberal și-a exprimat aprecierea pentru ministrul sucevean al Turismului, Daniel Cadariu. ”S-a încăpățânat și a reușit să relanseze programul de acordare a tichetelor de vacanță pentru angajații din sectorul public. Acest program guvernamental, prin care este sprijinit turismul în interiorul frontierelor României, a ajutat foarte mult sectorul turistic românesc, inclusiv pe cel din Bucovina și am convingerea că anul acesta va contribui la relansarea turismului românesc după pandemie. Vreau să cred că atunci când își vor face planurile pentru vacanța de vară sau pentru cea de iarnă, românii vor alege frumusețea inegalabilă a reliefului montan sucevean, liniștea sufletească oferită de mănăstirile bucovinene, tărâmurile pline de istorie ale cetăților de scaun, precum și ospitalitatea și mâncarea gustoasă din unitățile noastre de cazare. Să știți că cine a venit în Suceava o dată, s-a îndrăgostit de Bucovina și a revenit mereu pe meleagurile noastre”, a concluzionat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Balan: ”Cine a venit în Suceava o dată, s-a îndrăgostit de Bucovina”.
 Vizualizări articol: 634 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ioan Balan: ”Cine a venit în Suceava o dată, s-a îndrăgostit de Bucovina”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei