Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 144 (8061)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inflexiuni românești și de jazz, în concertul ”Interbelic Jazz Randevous” la Art Rock Cafe

Miercuri, 22 Iunie 2022 (10:10:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Eden Fundația prezintă ”Interbelic Jazz Randevous”, un concert cu inflexiuni de muzică românească și jazz american. Îi veți asculta pe scena de la Hard Rock Cafe pe Cătălina Oana Beta- voce și Albert Tajti- pian, invitat fiind Marius (Mur) Vrânceanu- chitară. ”Interbelic Jazz Randevous” va avea loc joi, 23 iunie, începând cu ora 20.00, la Art Rock Cafe din Suceava, pe strada Scurtă la nr. 4.

În tumultul unor vremuri tulburi, cei doi muzicieni vă propun o seară de călătorie sonoră prin furtuni, de îmblânzire a demonilor interiori, o seară de găsire a liniștii și de A Fi, aici și acum, prin simțire și afundare în muzică.
Vor fi evocate teme standard jazz din song-bookul american, interpretate de voci marcante ale secolului trecut, precum Ella Fitzgerald, Billie Holiday, Nancy Wilson, cât și cântece românești din repetoriul cult, ușor sau popular, piese pop și compoziții proprii.
Temele abordate sunt proiectate armonic şi ritmic într-o manieră proaspătă, înnoită prin viziunea arhitecturală suspendată, cosmică a pianistului Albert Tajti, îmbinate cu interpretarea vocală pură, expresivă şi mângâietoare a vocii Cătălinei Beta și condimentate de chitara invitatului special Marius(Mur) Vrânceanu.
O invitație de a lua parte la misterul unei seri romantice, de adăpostire învăluită în sunete tămăduitoare, cu sclipiri de lumină strecurându-se subtil sub piele, cu armonii zglobii și calde care îmbrățișează trupuri și inimi. Parfumul unei noi dimineți, al unui nou început.

Vă așteptăm așadar joi, 23 iunie, începând cu ora 20.00, la Art Rock Cafe. Rezervări la 0330 402200, bilete fiind disponibile și pe iabilet.ro . Un eveniment marca Eden Fundația și recomandat de Magic FM.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inflexiuni românești și de jazz, în concertul ”Interbelic Jazz Randevous” la Art Rock Cafe.
 Vizualizări articol: 681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Inflexiuni românești și de jazz, în concertul ”Interbelic Jazz Randevous” la Art Rock Cafe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei