Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 105 (8022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tiberius Vatamaniuc, dat oficial în urmărire de Poliția Română

Duminică, 8 Mai 2022 (10:46:06)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția Română l-a dat oficial în urmărire pe Gheorghe Octavian Tiberius Vatamaniuc, din Sucevița, în baza mandatului de arestare în lipsă emis de Judecătoria Rădăuți, vineri, 6 mai. Vamataniuc a fost arestat la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Așadar, bărbatul în vârstă de 42 de ani a devenit oficial urmărit iar dacă nu va reveni în țară va fi dat în urmărire și la nivel internațional.

Totul a plecat de la un conflict din noaptea de 25 spre 26 aprilie, care a continuat cu o urmărire în trafic. Un BMW în care se aflau doi bărbați a fost urmărit de un Audi condus de Vatamaniuc. La un moment dat, BMW-ul a intrat pe contrasens, a rulat aproape 40 de metri pe spațiul verde, a scos din rădăcini un copac, iar apoi s-a răsturnat în albia râului Sucevița. Cei doi bărbați au rămas încarcerați și a fost nevoie de intervenția echipajelor specializate ale ISU Suceava pentru a fi scoși dintre fiarele contorsionate. Vatamaniuc neagă că a acroșat BMW-ul care a ajuns în albia râului Sucevița, înainte de accident. Între cele două mașini a fost un impact, însă nu se știe dacă fix înainte de accident sau anterior.

Accidentul a dus la decesul lui Adrian-Ilie Mihalescu, de 34 de ani, din Marginea, și la rănirea gravă a șoferului, Dionisie Rotar, de 47 de ani, tot din Marginea. Acesta din urmă și-a revenit în ultimele zile, deși se afla într-o stare gravă. El este încă internat la Spitalul Județean Suceava însă a fost extubat, fiind recuperat neurologic.

Vatamaiuc avea o alcoolemie de 1,97 la mie în sânge când s-a urcat la volan și mai este trimis în judecată într-un dosar, pentru ”conducere fără permis” și ”instigare la participație improprie la fals intelectual”.

”Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Rădăuți a emis la data de 06.05.2022 mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru savarșirea infracțiunii prev. de art. 336 alin. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 41 Cod penal.Semnalmente: rasa caucazian, ten deschis, constituție atletică, înălțimea 177 cm, ochi albaștri, conturul feței oval deschis, sprâncene arcuite. Semn particular: prezintă cicatrice frunte”, se arată pe site-ul Poliției Române, descrierea fiind însoțită de fotografie. Se face apel la persoanele care pot da informații despre locația în care se află urmăritul.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tiberius Vatamaniuc, dat oficial în urmărire de Poliția Română.
 Vizualizări articol: 1435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tiberius Vatamaniuc, dat oficial în urmărire de Poliția Română0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei