Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2022 - Anul XXVII, nr. 105 (8022)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Humorenii au învins clar Steaua și s-au calificat în semifinala națională

Duminică, 8 Mai 2022 (13:52:42)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Echipa de rugby juniori U 19 a CSȘ Gura Humorului a obținut calificarea în semifinalele campionatului național, așadar în lupta directă pentru medalii, după ce a învins clar Steaua pe teren propriu, duminică, pe stadionul Tineretului.

În fața unui public destul de numeros și zgomotos, tinerii rugbiști antrenați de Andrei Varvaroi au dominat și s-au impus cu scorul de 24-0. Meciul a fost unul destul de greu însă, cu momente echilibrate, însă per ansamblu humorenii s-au dovedit superiori.

CSȘ Gura Humorului a intrat astfel în careul de ași și în lupta decisivă pentru medalii. Urmează semifinala campionatului național, în deplasare, cu LPS Constanța, echipa care a terminat sezonul regulat pe locul I.

Humorenii au avut un tur excelent, pe care l-au dominat, după care au avut un regres. Din nou, de două etape, elevii lui Andrei Varvaroi par a fi în revenire și sunt speranțe că pot urca în marea finală.

”Băieții, că deja nu le mai pot spune copii, au început să-și revină, jucăm un rugby mai bun, am arătat un plan de joc, ne dorim o medalie cât mai strălucitoare. Sperăm să facem jocuri bune în fazele finale, iar sportivii să fie remarcați pentru selecții la loturile naționale”, a declarat antrenorul Andrei Varvaroi.  

Oricum ar fi, CSȘ Gura Humorului va juca pentru o medalie, în una din finale, pe 22 mai, în Capitală, pe Stadionul Național Arcul de Triumf.

Generația sportivilor care nu au împlinit 19 ani are trei titluri naționale consecutive la juniori, cu precizarea că destui dintre tinerii care abia au împlinit 18 ani au făcut pasul la seniori, inclusiv la echipe de top, cum este SCM Timișoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Humorenii au învins clar Steaua și s-au calificat în semifinala națională.
 Vizualizări articol: 788 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Humorenii au învins clar Steaua și s-au calificat în semifinala națională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei