Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 92 (8009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr căutat pentru furt a încercat să fugă de polițiștii care l-au găsit la terasa bar din Suceava

Miercuri, 20 Aprilie 2022 (11:15:20)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr care este încă minor, căutat de polițiști pentru a fi audiat și pus sub acuzare într-un caz de furt, a fost găsit de polițiști la terasa unui bar din Suceava. Minorul a încercat să scape cu fuga, fiind însă prins după câteva sute de metri.

Polițiștii suceveni au avut o sesizare cu privire la faptul că s-a pătruns prin efracție într-o locuință din satul Vornicenii Mici, comuna Moara, de unde au fost sustrase numeroase bunuri. Furtul a fost comis la final de martie, casa fiind nelocuită. Din interior s-au sustras două  bormașini, un fierăstrău electric, o mașină electrică pentru șlefuit și trei televizoare.

Polițiștii de la Secția Rurală Șcheia au reușit în urma unei anchete să stabilească unde au ajuns bunurile furate și ulterior să stabilească și cine este autorul. În urma probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror, polițiștii au avut misiunea de a-l găsi, în ziua de marți, 19 aprilie, pe suspectul Constantin B, în vârstă de 17 ani, localnic din Vornicenii Mici.

Inițial, tânărul a fost căutat prin sat, dar nu a fost găsit în vederea punerii în executare a mandatului de aducere.

Polițiștii au continuat verificarea în municipiul Suceava, având o serie de informații. Așa se face că, în cartierul Obcini, la terasa 4 Mese, polițiștii l-au găsit pe cel pe care îl căutau.

Tânărul a încercat să fugă spre Metro, fiind somat de polițiști și oprindu-se după câteva sute de metri.

Audiat în prezența unui avocat din oficiu, tânărul a recunoscut comiterea furtului din casa din Vornicenii Mici. Din cercetări a rezultat că el a vândut un televizor unei mătuși, în timp ce sculele au fost vândute unui bărbat din Berchișești. Aceste bunuri au fost recuperate de polițiști de la cumpărătorii de ocazie. Două dintre televizoare au fost distruse de tânărul de 17 ani.

Minorul a fost pus sub acuzare pentru furt calificat, iar la încheierea audierilor, marți seară, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Adolescentul a ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, iar ancheta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr căutat pentru furt a încercat să fugă de polițiștii care l-au găsit la terasa bar din Suceava.
 Vizualizări articol: 971 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr căutat pentru furt a încercat să fugă de polițiștii care l-au găsit la terasa bar din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei