Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 92 (8009)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur, convins că „se va face lumină” în cazul vicepreședintelui CJ Cristinel Crețu, arestat preventiv pentru luare de mită

Miercuri, 20 Aprilie 2022 (10:45:37)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut, miercuri, la Radio Top 91, primele declarații despre situația vicepreședintelui CJ, Silviu Cristinel Crețu, arestat preventiv pentru 30 de zile, acuzat de DNA de luare de mită și trafic de influență. Flutur s-a declarat uimit de cele întâmplate și a afirmat că până la această dată vicepreședintele CJ nu și-a înaintat demisia din funcție.

„Încă nu am fost informați de nici un demers al domnului Crețu privind demisia sa din funcție. Am fost și sunt foarte uimit de situația apărută la Suceava. Am încredere totală în justiție și în actul de justiție din România. Întotdeauna am susținut și voi continua să susțin independența justiției. Sunt convins că se va face lumină. Am luat toate măsurile de redistribuire a sarcinilor în ceea ce privește coordonarea activităților la nivelul Consiliului Județean. Le-am împărțit între vicepreședintele Niculai Barbă și administratorul public al județului, Irina Vasilciuc. Mai mult nu am ce să comentez, pentru că este o verificare în curs”, a declarat Gheorghe Flutur, la Radio Top 91.

Întrebat dacă vicepreședintele Crețu va rămîne în funcție, Gheorghe Flutur a răspuns: „Sunt niște proceduri pe care le voi respecta întocmai și ne gîndim la soluțiile viitoare pentru acoperirea activității la CJ, pentru că avem foarte multe investiții în perioada următoare și aici este un domeniu în care ne gîndim la cei mai buni specialiști pe care să-i punem să coordoneze”.

Procurorii DNA spun că Silviu Cristinel Crețu ar fi acceptat și primit în decembrie 2020 o primă tranșă de 40.000 euro de la administratorul „Autotehnorom”, Vasile Rîpan, firmă cu care Consiliul Județean avea contracte de întreținere și modernizare a drumurilor. Potrivit DNA, în perioada 16 – 29 martie 2022, Cristinel Crețu i-ar fi cerut lui Vasile Rîpan încă 40.000 de euro. Pe 4 aprilie, procurorii DNA Cluj au organizat un flagrant în sediul Consiliului Județean Suceava, iar din data de 5 aprilie a.c., vicepreședintele CJ se află în arest la Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, convins că „se va face lumină” în cazul vicepreședintelui CJ Cristinel Crețu, arestat preventiv pentru luare de mită.
 Vizualizări articol: 3268 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 10 voturi
Flutur, convins că „se va face lumină” în cazul vicepreședintelui CJ Cristinel Crețu, arestat preventiv pentru luare de mită1.8510

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei