Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 54 (7971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primele transporturi cu ajutoare pentru Ucraina vor ajunge săptămâna aceasta în centrul logistic european de lângă Aeroportul Suceava

Luni, 7 Martie 2022 (13:13:26)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că primele transporturi cu ajutoare pentru Ucraina vor ajunge săptămâna aceasta la centrul logistic european din apropierea Aeroportului „Ștefan cel Mare” Suceava. Gheorghe Flutur a declarat că luni dimineața a avut o ședință de lucru pentru pregătirea înființării în zona Parcului Industrial "Bucovina" de lângă Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava a Centrului logistic european de ajutor umanitar pentru Ucraina. La ședință au fost prezenți reprezentanți ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), ai Autorității Aeronautice ROMATSA, ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), primarii din zonă, prefectul judeţului Suceava și reprezentanții Consiliului Judeţean Suceava.

„Ni s-a prezentat de către specialiști ceea ce s-a lucrat ieri, 2 variante de drumuri noi, unul dinspre municipiul Suceava, cu o lungime de 5,4 km, zona Burdujeni, strada Plevnei, care să meargă spre Aeroportul Internațional “Ștefan cel Mare” Suceava pe teritoriul municipiului Suceava, al orașului Salcea și al comunei Adâncata”, a spus Gheorghe Flutur. El a precizat că al doilea drum nou care se va amenaja este spre comuna Dumbrăveni, cu ieșire directă spre Botoșani, cu o lungime de 3,4 km. „Am cerut amenajarea intersecției DN 29 cu drumul care duce la aeroport și un giratoriu mare în aeroport care să fluidizeze traficul de tiruri către Parcul Industrial “Bucovina” și către aeroport, care vor trebui amenajate urgent”, a precizat șeful administrației județene.

El a precizat că în cursul zilei de luni, la Suceava sunt prezenți

specialiştii de la Bucureşti pentru a hotărî conceptul centrului logistic, unde se vor instala mai multe corturi, urmând ca în această săptămână să ajungă primele tiruri cu ajutoare care vor fi depozitate în halele existente din Parcul Industrial “Bucovina”.

Gheorghe Flutur a mai adăugat că i-a rugat pe reprezentanții Drumurilor Naţionale, ai Poliției Rutiere și ai primăriilor din zonă să asigure fluidizarea traficului, având în vedere numărul mare de tiruri cu ajutoare care vor veni spre aeroport în perioada următoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primele transporturi cu ajutoare pentru Ucraina vor ajunge săptămâna aceasta în centrul logistic european de lângă Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 1010 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primele transporturi cu ajutoare pentru Ucraina vor ajunge săptămâna aceasta în centrul logistic european de lângă Aeroportul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei