Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

,,Surprize de Moș Nicolae”, în cadrul proiectului ,,Studenți alături de elevi”

Luni, 6 Decembrie 2021 (17:19:45)

 

Pe 6 decembrie a  avut loc o activitate de parteneriat între studenții de la FIA USV Suceava și elevii claselor a XI-a C și a XII-a A de la CSEI ,,Sf. Andrei” Gura Humorului cu tema ,,Surprize de Moș Nicolae” în cadrul proiectului ,,Studenți alături de elevi”.

Scopul activității: introducerea în magia sărbătorilor de iarnă care încep cu „Moş Nicolae”, colaborarea elevilor cu studenții, cultivarea sentimentelor de acceptare, ajutor, empatie, respect reciproc şi creşterea stimei de sine.

Activitatea s-a desfășurat online şi a debutat cu prezentarea elevilor și a studenților implicaţi în proiect. Pentru început participanţilor li s-a explicat că această activitate se va desfășura sub forma unui concurs intitulat: ,,Cel mai frumos decor pentru  Moș Nicolae și Moș Crăciun”. Pentru elevii de la  CSEI ,,Sf. Andrei” Gura Humorului a fost o surpriză plăcută să colaboreze cu studenții de la FIA USV Suceava, ocazie în cadrul căreia pot demonstra ce lucruri frumoase pot realiza ei. Pe fondul unei prezentări PPT cu Povestea lui Moș Nicolae, elevii și studenții, folosindu-şi imaginaţia şi creativitatea, au realizat diverse decoruri, studenții pentru ,,Moș Nicolae” și elevii pentru ,,Moș Crăciun”.

Elevii și studenții au participat cu interes la activitate, s-au purtat discuții pe tema abordată. Observatorul activităţii, Moș Nicolae, a fost impresionat de activitatea lor și a venit cu sacul plin de surprize, împărțind daruri spre bucuria fiecărui participant.

Activitatea s-a încheiat cu felicitarea ambelor echipe câştigătoare care au realizat decoruri deosebit de frumoase, și cu ajutorul lui ,,Moș Nicolae” cizmulițele realizate de studenți vor ajunge la elevi și decorurile realizate de elevi vor ajunge la studenți.

 

Prof. coordonatori:

Elena Flutur

Elena Buliga Cîrstean

Maria Simeria

Andreea Stoleru

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ,,Surprize de Moș Nicolae”, în cadrul proiectului ,,Studenți alături de elevi”.
 Vizualizări articol: 779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Surprize de Moș Nicolae”, în cadrul proiectului ,,Studenți alături de elevi”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei