Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un sucevean care transporta peste 9.000 de pachete de țigări a ieșit pozitiv la cocaină

Luni, 6 Decembrie 2021 (12:50:14)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean oprit în trafic în județul vecin Bistrița Năsăud a fost depistat în timp ce transporta o cantitate foarte mare de țigări. În plus, acesta a comis în timpul transportului și un noian de infracțiuni la regimul rutier. Mai mult, suceveanul în vârstă de 36 de ani a ieșit pozitiv și la cocaină, fiindu-i prelevate mostre biologice pentru confirmarea consumului de stupefiante.

La finele săptămânii trecute, pe 3 decembrie, polițiștii de la Bistrița Năsăud, probabil în baza unor informații, au oprit în trafic un autovehicul în care au fost descoperite 9.400 de pachete de țigarete. La volan era un anume Ionuț Titiene, cu domiciliul în județul Suceava. La fața locului au fost chemați și ”mascați” de la Acțiuni Speciale dar și polițiști rutieri. Aceștia din urmă au constatat că cel de la volan avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea avea aplicate plăcuțe cu numere de Italia, deși mașina era înmatriculată în Germania și radiată din circulație.

Suceveanul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv la substanța cocaină.

Prejudiciul produs în acest caz prin transportul de contrabandă este de peste 170.000 de lei.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”contrabandă”, ”conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărei plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase”, ”conducerea cu permisul suspendat și ”conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”. Un adevărat noian de infracțiuni așadar.

Ionuț Titiene a fost reținut inițial pentru 24 de ore, după care sâmbătă, 4 decembrie, a fost înaintat Judecătoriei Bistrița, cu propunere de arestare preventivă. Pe numele suceveanului în vârstă de 36 de ani a fost emis mandat de arestare preventiv pentru 30 de zile, pentru șirul de infracțiuni amintite mai sus, mai puțin cea legată de conducerea sub influența unor substanțe interzisă, în acest caz fiind nevoie și de confirmarea probelor biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean care transporta peste 9.000 de pachete de țigări a ieșit pozitiv la cocaină.
 Vizualizări articol: 2616 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un sucevean care transporta peste 9.000 de pachete de țigări a ieșit pozitiv la cocaină3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei