Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pe mâna lui Hummels

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am avut derby-ul campionatului nemțesc, aș zice singurul la care merită să te uiți, dar poate aș fi prea drastic. Oricum, cel mai frumos, asta e clar. Și dacă fotbalul e sportul ăla în care 22 de oameni aleargă după minge, iar la final câștigă nemții, atunci când aplicăm asta la un derby Bayern Muenchen – Borussia Dortmund, întotdeauna câștigă nemții de la Bayern (atâția câți or fi ei!). Fie, poate nu chiar mereu, doar când contează. Iar acum conta, bavarezii reduseseră parcă strocul, așa că galbenii puteau profita de statutul de gazde pentru a trece în fruntea clasamentului. Totuși, nu puteau beneficia de suportul ”zidului galben”, erau doar 15.000 de spectatori în arenă, din cauza revenirii restricțiilor și în Germania. Deși nu a fost pradă ușoară, ca altădată, Dortmund a pierdut cu 3-2, aproape exclusiv pe mâna lui Hummels, implicat negativ la toate cele 3 goluri primite. Nu e prima oară când acesta își îngroapă echipa, dar parcă acum a fost prea gogonată. Accept că a avut și ghinion, inclusiv cu mingea aia care i-a căzut pe mână, doar că și ghinionul ți-l mai faci și singur, nu numai norocul. Asta e soarta echipelor din Bundesliga, își cedează jucătorii promițători la Bayern, aceștia își trăiesc perioada de glorie acolo, apoi îi iau înapoi în prag de pensie, să profite de ”experiența” lor!

Sâmbătă seară, tradițional, la Dortmund au strălucit tinerii. Pe lângă Haaland, mereu gata să muște din orice adversar, cât o mai rămâne în Bundesliga (măcar pe el nu și-l permite Bayern!), s-au mai ridicat la înălțimea momentului Bellingham, coautor la ambele goluri, și Brandt, primul marcator, care a cam stagnat după ce ne luase ochii în prima parte a anului trecut, iar acum a suferit o accidentare problematică. Veteranul Reus se pare că s-a mai întremat fizic, dar nici nu mai e așa influent în joc. Un indiciu că Dortmund e doar o echipă frumoasă, nu și competitivă, era clasamentul din Liga Campionilor. Calificarea în primăvară îi era altădată la îndemână, acum se mulțumește cu soarele mai palid al Ligii Europa. Cât despre Bayern, maximum de puncte în LC, golaveraj +16, se pregătește s-o distrugă pe Barcelona pentru că Lewandowski a pierdut Balonul de Aur în fața lui Messi! Represalii comandate de Thomas Mueller...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe mâna lui Hummels.
 Vizualizări articol: 1114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Pe mâna lui Hummels5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei