Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 285 (7897)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

CSM Suceava ocupă poziția secundă în Divizia A2 de volei masculin

Luni, 6 Decembrie 2021 (17:02:09)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Municipiul Constanța a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute cel de-al doilea turneu din campionatul Diviziei A2 la volei masculin. A fost un nou prilej pentru formațiile din Seria Est, Tomis Constanța, CSM Râmnicu Sărat, CSM Bacău și CSM Suceava, să își măsoare forțele după mai mult de o lună de pauză. Tânăra formație antrenată de Tudor Orășanu a făcut din nou o figură frumoasă. A câștigat disputele cu CSM Râmnicu Sărat (3-1) și CSM Bacău (3-2), cedând doar în fața redutabilei formații gazdă, Tomis Constanța, cu scorul de 3-1.

Trebuie precizat că înaintea ultimei partide, cu CSM Bacău, o parte dintre voleibaliștii suceveni au contractat o enterocolită severă, astfel că antrenorul Tudor Orășanu a trebuit să facă mai multe improvizații în formula de echipă.

„Au fost momente dificile pentru cei mai tineri, dar mă bucur că ne-am descurcat. Băieții trebuie felicitați pentru sacrificiu și cred că au făcut tot posibilul pentru a fi la înălțimea turneului. Mulțumim Primăriei și Consiliului Local pentru sprijinul pe care ni-l acordă”, a declarat tehnicianul grupării sucevene.

CSM Suceava s-a bazat pe următorii jucători la turneul de la Constanța: Marius Gontariu, Andrei Sasu, Vlad Ștreangă, Alexandru Roman, Cosmin Boghian, Denis Croitor, Andrei Curic, Răzvan Dănilă, Victor Asmarandei, Cezar Ciubotariu, Sabin Hortopeanu, Ioan Verciuc.

După disputarea primelor două turnee din acest sezon CSM Suceava ocupă locul secund în Seria Est a Diviziei A2 de volei masculin, după Tomis Constanța.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CSM Suceava ocupă poziția secundă în Divizia A2 de volei masculin.
 Vizualizări articol: 750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CSM Suceava ocupă poziția secundă în Divizia A2 de volei masculin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei