Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 111 (7723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mai puțin de jumătate dintre pacienții Covid din Spitalul Județean sunt cu forme grave și severe de boală

Vineri, 14 Mai 2021 (14:20:58)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de vineri, în Spitalul Județean „Sf. Ioan cel Nou” erau internați 563 de pacienți, din care 62 sunt diagnosticați cu Covid-19, 15 sunt în zona tampon și 486 pacienți sunt cu alte afecțiuni non-Covid. Din cei 62 pacienți diagnosticați Covid-19, unul singur are o formă ușoară de boală, 35 prezintă forme medii, 15 sunt cu forme severe și 11 prezintă forme grave și sunt internați în secția de anestezie și terapie intensivă, iar dintre aceștia patru pacienți sunt ventilați non-invaziv și tot patru sunt intubațiventilați invaziv. Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispunea vineri de 308 paturi libere, din care 131 pentru pacienți Covid-19,161 în sectorul non-Covid și 16 pentru zona tampon. La unitatea ATI a Spitalului Județean erau disponibile șapte paturi pentru pacienți Covid, erau 25 ventilatoare libere, din care10 pentru pacienții Covid-19, și 15 pentru pacienții non-Covid.

De precizat că totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 115, iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 22. În spitalele din județ sunt disponibile 293 de locuri libere Covid și 41 locuri pentru zona tampon. Prefectura Suceava a mai informat că vineri dimineața, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică, la nivelul județului se înregistrau 22.650 de persoane declarate vindecate de Covid. În spitalele din județ, de joi până vineri, au fost internate10 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 10 persoane declarate vindecate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai puțin de jumătate dintre pacienții Covid din Spitalul Județean sunt cu forme grave și severe de boală.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai puțin de jumătate dintre pacienții Covid din Spitalul Județean sunt cu forme grave și severe de boală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei