Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 mai 2021 - Anul XXVI, nr. 111 (7723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elevul sergent Nicolai Gaitan a obținut medalie de argint la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”

Vineri, 14 Mai 2021 (14:27:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevul sergent Nicolai Gaitan, de la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, a obținut o medalie de argint la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”. La etapa I a olimpiadei au participat 1.500 de elevi suceveni, 580 dintre ei calificându-se la etapa a II-a, etapă preliminară fazei naționale. „Nicolai este unul dintre elevii militari care s-au pregătit intens în toată această perioadă și a continuat să rezolve probleme chiar și în vacanță, iar rezultatele nu au întârziat să apară. În urma participării la etapa a II-a a olimpiadei, tânărul matematician a obținut cel mai bun rezultat din județul Suceava la nivelul clasei a XI-a și medalia de argint”, ne-a comunicat Georgiana Lupu, purtătoarea de cuvânt a Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc

Participarea lui Nicolai la această olimpiadă a devenit deja tradiție, reușind să se califice la etapa finală doi ani consecutiv. Cu un spirit autodidact ieșit din comun, după cum îl descriu profesorii, adolescentul ștefănist a dovedit că face performanță la toate competițiile la care participă. Elevul îmbină cu succes pasiunea pentru matematică și liceul militar, făcându-se remarcat, încă din clasa a IX-a, când a obținut premiul al II-lea la Concursul național „Dimitrie Pompeiu” și premiul al III-lea la Concursul interjudețean „Memorial Ștefan Dîrțu”. De asemenea, în clasa a X-a, elevul Nicolai Gaitan a continuat reușitele în cadrul competițiilor de matematică „Ștefan Dârțu” și „Matematica de drag”, obținând Mențiunea I, respectiv premiul al II-lea. Nicolai promite să facă performanță în continuare, sub îndrumarea directorului adjunct al Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare”, profesor Vladimir Cerbu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevul sergent Nicolai Gaitan a obținut medalie de argint la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”.
 Vizualizări articol: 1151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevul sergent Nicolai Gaitan a obținut medalie de argint la Olimpiada Națională „Gazeta Matematică”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei